Godmorgon!
Ja, nu aitter jag här igen.. Lite väl dåligt med sömn, men det är för att jag börjar testa mig fram lite med sjukgymnastiken nu. Tråkigt när det inte går riktigt åt det hållet jag vill och jag som var så glad att jag trodde att en rörelse som inte fungerat för mig att göra på 5,5år - faktiskt funkade nu.. Men jag kan tala om att när jag gjorde den som den ska göras så var det lika katastrof som sist, käftsmäll - check!
Än sålänge är det enda som blivit bättre ridningen, men där har jag en stark känsla av att det har med sadeln att göra så. Dessutom har jag fått ont på insidan av knäleden, men där trodde min läkare att han förmodligen gått igenom med borren så han sa att det får jag ge lite tid. Jag tänker också göra det och sa senast igår till min sjukgymnast att någongång till sommaren kanske, tänker jag utvärdera denna operationen. Tills dess så får jag köra på i mitt knäs takt (konstigt ord det blev, hehe) för min egna takt är betydligt snabbare och svårare än det jag håller på med nu! ;) Men men, det är okej..
 
Jaja eftersom jag hade ont så fick jag skynda mig till stallet, så jag får gjort allt innan den värsta värken tar fart och innan den smärtstillande medicinen slutar verka.. Jag är inte så förtjust i att ta domdär, men gör jag det så gör jag det för att jag måste göra något och inte kan ha så ont just då. Tex ta hand om hästarna.. Men som ni förstår blev det ingen ridning, men jag tror Goodie överlever en vilodag.. Dagen innan vi ska rida en MsvA är inte optimalt, men det är ju iallafall ingen tävling så. Dessutom har domaren (Johanna) väääldigt mycket överseende med mig då vi råkar ha lite samma sorts otur nästan ;) Så säger jag att det inte funkar idag så känns det okej, enbart för att det är hon! Sedan kan man ju fråga sig om jag någonsin kommer göra något sådant.. Förmodligen kommer jag hålla masken ändå, om jag känner mig själv rätt.
Jaja, jag ska sova lite och sedan åka och göra iordning min pålle inför dagens påhitt.. Men klockan 19.00 får ni hålla tummarna för mig, för jag kommer iallafall rida som om det är debuten om 1,5 vecka! Och neej, inte ett dugg nervös.. Absolut inte...
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >