Godmorgon.
Idag är jag mycket bättre igen! Får vila magen lite och ta medicin som lugnar den så går det äta igen och gör inte alls så förbaskat ont! Säkert varit lite mycket för min kropp det senaste med allt typ.. eller det har varit mycket kring mig i flera år nu, men det är väldigt mycket som känns osäkert just nu och det kan säkert vara en sådan sak som gör att jag får magkatarr igen. Hade det när jag var liten, men inte haft det på flera år nu så.. och förr var jag aldrig såhär dålig..
Men men, kroppen måste få säga ifrån ibland så jag kanske börjar fundera lite!
 
Jaja, idag ska jag åka till stallet tidigt så jag kommer hem direkt efter sista träningen ikväll! För inatt eller tidigt imorgonbitti åker jag och Emelie till Stockholm! Det ska bli så himla roligt! Jag är dessutom helt stallledig, vilket känns väldigt lyxigt!
Men idag ska Goodie joggas iallafall, vi ska rida igenom små delar ur programmet men i ett mer mjukgörande syfte tänker jag.. Inte uppvisningsridning..
Vi "ska bli vänner" med programmet som Carl brukar säga ;) Ganska bra tanke faktiskt, för det är viktigt att man känner sig trygg i alla delar! Speciellt nu när det händer så mycket hela tiden!
 
Igår då?! Min Goodie har käkat räserpiller tror jag, för han är så taggad just nu! Dock var han betydligt mer ridbar igår än på programridningen! Väldigt stor skillnad! Ingen mer helvila för honom.. Det får bli skritt i skogen och promenader om mitt ben tillåter..
Det är rätt kul ändå, för Goodie blir så taggad såfort Emma visar sig hos oss med kameran! Det blir nästan alltid lite ökningar för att få några fina bilder och jag vet någon som älskar att öka! Så när jag sedan ber om andra saker blir det mest pannkaka "men matte, Emma är ju här nu.. då kan vi inte hålla på med sådannadär töntigheter, nu ska vi springa fort!" ungefär så känns det! Men det är jätteroligt, jag älskar när han blir sådär! Det känns som det bubblar över av både lite lycka och stolthet på något sätt, att äntligen får han visa upp det han tycker han är grymt bra på!
 
Jag ska vila en stund, sedan åker jag till stallet och hänger lite med mina pojkar! Jag ska hinna fixa allt med dom, rida, gosa med Fonzie, helst börja klippa Goodie och sedan har jag även tre lektioner. Men det ska nog gå bra, tänkte vara hemma och lägga mig senast 9 för vi ska upp så himla tidigt på lördag!
Men vi hörs senare!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >