Mina nya stövlar!
Jag väntar spänt på mina måttbeställda Cavallo ridstövlar! Dom borde dyka upp inom de närmsta veckorna iallafall, och jag vill så himla gärna visa men det finns verkligen inga bilder att få tag i!
Modellen är helt ny och började egentligen inte ens tillverkas fören nu i November om jag fattat det hela rätt.. Dom har iallafall en hög båge, mycket högre än deras andra modeller.
Sedan har jag beställt "brusched" istället för lackade, vilket gör att dom bara ser naturligt välputsade ut! Dessutom är det lite utsmyckning på dom som heller inte finns att se på ens Cavallos hemsida, då det också är en ny variant! Känns bra att jag lär va den enda i hela världen just nu med just denhär varianten! ;)
Vet ni vad det bästa av allt är? Priset är faktiskt riktigt bra måste jag säga.. Beror ju kanske på vad man jämför med, men i mina ögon är det ett riktigt bra pris! Ni som bor i närheten av Borås kommer dessutom få möjlighet att köpa dessa stövlar ännu billigare om ni beställer fr o m 1 December och någon vecka frammåt.. Men mer om det på Måndag!
Ni kommer såklart få se dom såfort dom anländer! Tro mig, jag kommer vara som ett barn på julafton i flera veckor :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >