Snart så..
Haft en lång dag idag.. Men fått gjort nästan allt.. Inte börjat klippa Goodie dock, jaja vi får ta det på söndag! För om några timmar åker vi till stockholm! Ska bli superskoj verkligen!
 
Måste berömma mina elever idag så var superduktiga!! Riktigt roligt! Hann också med att rida en extra pålle i stallet som stundtals var väldigt fin, han har en kropp som gör att han naturligt gärna går i en kort och hög form (det känner jag igen.. undrar vart...) och där behöver han ge med sig mer. Nu efter en stunds tänkande efterår här har jag lite idéer, får prova detta om jag rider någonmer gång. Men jösses, det är ingen lätt och självgående häst direkt! ;) Fast hur kul hade det varit om hästarna var det hela tiden? Som sagt, jag tackar aldrig nej till att bli utbildad av flera hästar! För det är faktiskt vad man blir när man testar lite nya!
 
Goodie då? Han fick ett lätt och kort pass kan jag säga.. Goodie själv tyckte det var urlöjligt att jag trava av när han var uppvärmd för att göra svåra och jobbiga saker, men det är bra att vänja dom vid att inte varje pass innebär svåra krumellurer.
Han fick gå mycket fram i en rund och låg form, vilket han som vanligt tycker är lajbans.. Vi gjorde några singelbyten i alldeles för högt tempo egentligen, men dom blev toppenfina! Jag avslutade med att ta upp galoppen lite och rida in och göra piruetterna som dom är i programmet, men utan att sätta tillbaka han så mycket innan jag vände. Istället lätt jag vändingen i sig sköta samlingen och plötsligt gjorde han toppenfina piruetter! Då fick han springa av sig en sväng och sedan gjorde vi raka linjer i en lång och låg form.. Alldeles för lätt enligt Goodie, han trodde inte jag menade allvar med honom! Men ja, han taggade ner tillslut och verkade trots allt ganska nöjd..
 
Nej dags att sova! Jag ska som sagt upp snart!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >