Toker.
Min häst var tokladdad idag! Jag ska inte låta han vila helt dag innan något speciellt längre.. Det går inte! Men jag älskar den hästen, även om det blev lite väl mycket idag! Haha.. Jaja, innan tävlingen nästa vecka ska jag rida ett pass på morgonen tänkte jag, det passar nog honom bra!
Vi får inte riktigt ihop programmet än och idag hade vi tyvärr flera fyror. . Men vi testar och ser, är iaf medveten om att det är lite tidigt än!
61.86% red vi trotsallt ihop och jag är jättenöjd med det! Vad jag vet har Goodie aldrig gått på över 60% i MsvA så med alla dessa missar dessutom känns det ändå som en klar förbättring! Galopparbetet är något vi kommer nöta i vinter så kommer vi bli betydligt bättre även i denna klass tror jag!
Jaja, nu ska jag sova eller försöka iallafall :)
 Anna

http://dressyranna.blogg.se

Det är väl bra, över sextio med några fyror. Även om man kan delarna för sig är det sjukt mycket svårare att sätta ihop dem till ett program och hinna allt, det går fort :) men det är ju bara att starta och träna på att tävla de klasserna. Ju fler gånger du rider igenom programmet desto lättare kommer det vara! Njut :) jag är lite avis, många år kvar för mig innan fracken åker på igen :( DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >