Träning för Emma Ahlberg
Då var det dags för träning för bästa Emma igen 13-14 December! Det finns platser kvar så tänkte kika om någon här kan tänkas vara intresserad av testa?
Jag tror de flesta som läser här har ganska bra koll på Emma nu?! Men jag tänkte ge henne en liten presentation till alla nya läsare eller om man helt enkelt bara råkat missa dom förgående presentationerna ;)
 
Emma är alltså svensk (så ja, hon undervisar på svenska) och började sin karriär som proffsryttare hos Per Sandgaard och Pether Markne. Emma har också varit i Danmark och jobbat hos Blue Hors ett tag.. Det var dock när både jag och Emma var i Tyskland som jag lärde känna henne och redan då var hon en helt fantastiskt ryttare med en fin känsla!
2009 började Emma hos Helgstrand dressage och där är hon även än idag och jobbar som en av deras beridare där. Emma rider främst deras fantastiska unghästar och visar på unghästchampionat och liknande, men har också en del "äldre" hästar som hon vidareutbildar och tävlar. Hon har tävlat upp tom MSVA/PSG med fina resultat men har som sagt mest hand om de yngre förmågorna (jag kan dock intyga att hon är fantastisk att rida för trots att jag kanske "borde" ligga på samma nivå tävlingsmässigt, hon är nämligen outstanding på att få ut detdär lilla extra i precis allt i varje ekipage!!).
Men vill ni veta mer så hör av er, här eller jmdressyr@hotmail.se! 
Träningarna kommer vara där jag står i Sandhult/källhult och givetvis är man välkommen att titta också om man vill det!
Just det, alla ekipage oavsett nivå är såklart välkomna! :)
Emma med Galaxy T win
Emma och Sezuan
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >