Vad less jag blir!!
Ibland känner man verkligen för att ge upp.. och när jag menar ge up så handlar det mest om att bädda ner sig själv några dagar, gråta och tycka väldigt synd om sig själv - för att sedan komma tillbaka liite bättre.. Så ja, ge upp helt är inte riktigt vad jag pratar om, bara så ni vet! :)
 
Men de senaste dagarna har jag backat tillbaka typ 20 steg.. Från några få steg frammåt till dubbelt så många bakåt! Just nu är en av de värsta kvällar på länge.. kanske någonsin.. och jag vet inte riktigt säkert varför!
Jag började för några dagar sedan backa tillbaka lite, jag insåg att stallarbetet är lite för tufft för mig. Så i två dagar har min kära pappa hjälpt mig (alltså mina föräldrar, dom växer inte på träd direkt! Ni är verkligen det bästa som finns!) och jag har plockat fram kryckorna igen, dock inte hemma eller i stallet men om jag går längre sträckor, plus att ortosen sitter på igen - jäkla skit vad jag inte tycker om den! Men ändå är jag helt extremt dålig ikväll.. 
 
Jag har tre teorier, antingen har jag varit lite "övermodig" och får nu sota för det, eller så har kanske operationen gjort mig sämre.. Det fanns ju såklart en risk för det.. Sista alternativet är att det är väderomslag och mycket kyligare nu, även om det är plusgrader så blir kroppen nerkyld av att vara ute mycket.. Jag vet ju att de kalla årstiderna är lite överjäkliga för mig. Men alltså jag orkar inte detta just nu.. jag ska ju börja rida snart igen..! Dessutom har det varit så extremt mycket sämre de senaste två dagarna och riktigt såhär illa vet jag inte om det varit på väldigt länge..
 
Jag hade gett mycket för två friska ben idag.. samtidigt som jag vill glädja mig åt allt annat jag har som är friskt.. Finns så många som har det otroligt mycket sämre, men ändå! Just precis nu kommer jag vara nere en stund, så jag kan vakna imorgon och vara lite gladare igen!
 
Denhär bilden ska jag titta på tills dess.. den gör mig glad! Snacka om att dessa två är livet! :)
 
 MalinKalin

http://malinkalin.blogg.se

Fy fasen vad jobbigt. Hoppas det går över och att du blir lite gladare av bilden. Den var väldigt fin :)

Svar: Tack goa du!
JennyM Dressyr


L a m i a s . s e

http://lamias.se

Tråkigt att det blivit så, håller tummarna att det bara är tillfälligt och sen vänder det!

Svar: Tack goa du! Ja du vet ju hur det är detdär.. är det inte det ena så är det de andra..Blir det stockholm för dig iår? Hoppas vi ses där isåfall! :D
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >