Era mål inför 2015?
Det handlar alltid väldigt mycket om mig här.. Men nu när jag själv sitter och planerar inför 2015 års säsong så får ni gärna berätta vad era mål är? Skriv gärna om ni har något "drömmål" också,  nästan dom som är roligast! :)
 Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

Mitt största mål är att kunna starta minst 1 start i en tävling med Challe. Med Wilma har jag största prio att hon ska vara frisk och att vi ska starta en pay and jump :)


Jeanette

Målet är MSV B nästa år :) Jag hoppas att vi ska bli stadiga och säkra där. Så klart hoppas jag även att vi ska kunna göra bra resultat i de klasserna ;) Dröm målet är sedan att kvala till MSV A.

Svar: Kul Jeanette! Jag håller såklart tummarna för er! :D
JennyM Dressyr


Katarina

http://saganomensaga.blogg.se

Jag vill börja hoppträna igen och ut och tävla med Fiffan, i både hoppning och dressyr. Drömmen är väl att träna lite fälttävlan :) Har dock en duktig liten tjej i tankarna så risken är att jag lånar ut ponnyn lite i förtid..


Lina

Jag har ju en hopphäst, som jag köpte i våras. Så mitt mål för nästa år är att vi ska komma ut o tävla med jämna resultat på 1m höjd, och att jag ska känna mig säker o inte tveka på den höjden. Drömmål vore ju att starta 110cm :)

Svar: Kul! Det låter väl som ett väldigt bra mål?! jag håller tummarna för er, och en extra tumme för att nu även når drömmålet! :)
JennyM Dressyr


Olivia Gustavsson

http://oliiviiagustavsson.se

Mitt mål är att kunna rida nationell FEI med min ponny nästa år och med min andra ponny vill jag få stadigare program i LA med :)
Mål är viktigt!


Anna

Jag hoppas att debutera MSV, är just nu mitt emellan att ta föl nästa år eller vänta ett år til. Vill ju lixom ha fölet men inte sluta rida...lite som dendär kända kakan du vet 😉😉 men väntar jag så är målet att rida MSV som sagt och en lätt fälttävlan. Men blir det föl vet du ju redan vem pappsen blir 😄😄 Kram på dig!

Svar: Tycker absolut du kan testa på båda!! Många hästar kan ju faktiskt tävlas och ridas som vanligt ett bra tag efter dom blivit dräktiga så! Bara bra tycker jag att man håller dom i trimm så länge det bara går, då kommer hon sedan tillbaka snabbare efter fölningen och sådär också ju :)Jag håller tummarna för att det blir en mörkbrun/svart hingst som blir pappan! ;) Jag har sett så mycket fina avkommor efter honom och alla verkar ha fått ärva hans härliga temperament dessutom! och gångartsmässigt är varenda en något "lite extra" sådär ;)
Jag håller tummarna på att du kan kobinera dina mål nästa år helt enkelt! :D
Kram
JennyM Dressyr


Ett av mina mål är att våga mig ut på hopptävlingar igen. Vet inte exakt varför men det låste sig lite för mig i våras och då valde jag att enbart lägga krutet på dressyren ett tag, det är jättekul men jag saknar hoppningen och vill kunna tävla både och. Det räcker med de allra lägsta klasserna, bara kul med variation.

I dressyren är mitt mål att Sam (min häst) ska slappna av ännu mer så att han kan koncentrera sig på uppgiften istället för på omgivningen. Hitta tillbaka till de fina procenten och kanske lite placeringar. Vi tävlar så lågt man kan göra men har som mål att ligga stadigt över 60% i LA:1 och drömmålet är att klämma till med högre procent och placeringar i LA:1... det kanske var ett blygsamt drömmål, men just nu känns det nästan som en omöjlighet så jo, det är ändå ett drömmål för oss på den nivå VI befinner oss. :)

Svar: Det kan ju bli så ibland.. självklart ska du börja hoppa lite nu igen då om du saknar det?! :)Nej jag tycker det är toppenbra mål, även drömmålen! Det roligaste är ju när man når dessa drömmål och dom behöver ju inte vara "ouppnåeliga" heller faktiskt :)
Vilket fall, jag håller tummarna för er! :)
JennyM Dressyr


Sandra AW

http://sandra.webrider.se

Hej!
Jag har som mål att kvala både Money Boy och S.Diablo till SM i dressyr. Blir tufft. Fixa kur program.
Stora drömmålet är att rida OS!

Svar: Jag är säker på att du kommer fixa att både kvala till SM nästa år och givetvis OS om ett par år! Håller tummarna för dig Sandra! :D Kram
JennyM Dressyr


Lovisa Colerus

Just nu ligger jag och min pålle på 1m hoppning och vi har ridit LA på 60%. Målen för nästa år är att kunna starta 110 felfritt, rida MSVC på >60% och debutera fälttävlan. Drömmålen vore att kunna tävla MSVB på 65% på honom (det har han gjort förut) och hoppa 120 felfritt samt kanske kanske ta sig upp i 1* eller 2* fälttävlan. Men det är ju lite läskigt att drömma så stort som 2* ;)

Pållen har dock gått 2* så han tycker ju det är en barnlek men han är också 17 år så det gäller att jag blir bra nog att rida det innan han blir för gammal så vi jobbar under lite tidspress. Men jag menar, vem vet vad som kan hända! Idag ska vi ut och ta 1m hoppning så jag hoppas det går bra!!!

Svar: Vad roligt! Våga drömma stort! :D jag kommer hålla tummarna för er! :)
JennyM Dressyr


Helene

http://minttu.blo.gg/

Mitt mål är att börja rida och tävla i både hoppning och dressyr igen. Jag har problem med handlederna som har gjort så jag har lagt ner ridningen, rider bara ibland. Har tävlat från A-D ponny och nu har jag en häst som är 3 år som jag fött upp som jag måste börja rida.

D-ponnyn säljer jag när hon slutmäts nästa år, så mitt mål är att komma igång och rida Real Surprise, som reds in iår av någon annan. :)


Evelina

http://dressyrwelsh.blogg.se

Mitt mål med min häst för nästa år är först och främst att hans skada skall läka och att vi ska komma igång igen.

När vi kommit så långt hoppas jag att vi ska kunna komma ut och börja tävla. För min del så får målet faktiskt bli att jag ska kunna komma ut och tävla och ha roligt. Vänja mig vid känslan och hitta rutiner. Jag är en människa med en stor portion prestationsångest vilket skapar en hel del nervositet. Det är just den biten jag vill öva upp hos mig själv. Något rent konkret "klass-mål" vågar jag inte sätta, det viktigaste är som sagt att hitta känslan och glädjen även på tävling.

Svar: Så tråkigt med skadade hästar.. snacka om att man är sårbar som hästägare! Håller tummarna att det läker snabbt och bra!
Det är inte alls ovanligt och jag kan förstå det! Du kanske kan försöka tänka att du bara tävlar mot dig själv och dina egna resultat? De är de bästa målen att ha tycker jag själv.. att bestämma sig för vissa rörelser man ska göra bra, eller hålla sig runt en viss procent och sedan få lite bättre?! Det ska som du skriver vara roligt för er båda, men man behöver ju absolut inte vara med och tävla bara för att "slå" andra, utan det viktigaste är att känna att man gör det för sin egen skull och sin egen utveckling! :) Jag håller tummarna för er iaf!
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >