Måndag.
Tillbaka till vardagen.. nästan.. Jag har ju en liten fölis som "väntar" på mig i stallet numera! Helt fantastiskt kul känns det, och jag är så glad över att jag hittade denhär killen!
Det återkallar dock många minnen från Dinos föltid, vilket var fantastiskt roligt och lärorikt.. Men det ska bli minst lika kul och spännande att göra om allting på nytt!
 
Idag ska jag till läkaren först, kolla upp lite småsaker så som stygn som stiicker ut från mina sår/ärr blandannat.. Ser inte så jättefint ut kanske, men inget som är infekterat eller så. Ska dessutom prata lite allmänt om knät och såklart sömnen. Jag har dock förhoppningar att knät ska sluta värka så mycket så jag kan sova snart, men tills dess måste jag göra något.. igen..
 
Ska pyssla lite med båda hästarna idag såklart, Fonzie har en del att ta ikapp och Goodie ska ju få sin vanliga "matte-tid" (läs: bli matad med mat och godis..) dessutom ska Carro rida.
Jag ska dessutom prova att köra idag igen tänkte jag! Kanske borde jag vänta, men det är bra träning för att få igång lårmuskeln så.. går det så går det! Annars får jag väl börja cykla eller något för jag börjar tröttna på att be om skjuts jämt! ;)
 Julia Forsbacka

http://forcebacka.blogg.se/

Åh, jag har missat att du har ett föl numera! Grattis! :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >