Min skada, idag..
Hur ser framtiden ut med ditt knä nu? Kan operationen göra dig mycket bättre? När kommer du då märka det? :)
 

Jag får mycket frågor om mitt knä, och jag är nästan lika mycket frågetecken som ni är tror jag :)
Men jag ska försöka förklara lite ändå!
Operationen kommer inte göra mig mycket bättre, den kan kanske göra mig någon eller några procent bättre, men det kan likagärna bli tvärtom.. Detta var dock en risk jag ville ta så jag har fått vara med och fatta besultet om denna operationen såklart!
Framtiden?! Jag vet inte.. Bra blir jag aldrig hur jag än gör! Min skada kommer alltid finnas där, mitt knä är fortfarande krossat och den delen går inte att laga.. Frågan är ju hur bra jag kan bli?! Jag har sagt i flera år att jag tror att det är något som är fel som går att "laga" för att jag har flera olika typer av smärtor.. Den värsta tror jag att jag alltid kommer ha för den är så koncenrerad där min led är som mest trasig. Men mycket som är runtomkring tror jag går att göra bättre och det är såklart det jag hoppas dom ska komma på eller "behandla" nu..
Jag kanske kan verka negativt inställd till min skada nu och hurvida jag blir bra eller ej.. Men det har dom gjort väldigt klart för mig tidigt att detta är kroniskt och jag vill inte intala mig själv tt jag blir bra när alla säger att jag inte blir det.. Hellre att jag intalar mig att jag kan bli bättre så blir allting annat en bonus! Tyvärr har jag blivit alltför besviken flera gånger och det har jag lärt mig (äntligen!!) att acceptera nu! :)
 
Om denhär operationen hjälper något är ju såklart min förhoppning! Om jag så bara blir 1% bättre så är det ändå stort i mina ögon.. Dock så lär jag få ge det ett par månader innan jag utvärderar detta.. Min rehabplan ligger ju på ynka 4 månader så jag kan nog räkna med runt det dubbla innan jag ser en förbättring eller tvärtom.
 
Men jag vill att ni ska veta att jag hänger inte läpp för att jag inte kommer bli bra, det är dock sjukligt jobbigt att höra när folk säger att "du kommer säkert bli helt bra sedan ändå", inte för att dom alls menar något illa! Tvärtom! Men det är så himla jobbigt att acceptera själv att man inte blir bra, så ska man ändå hålla masken när folk säger så - eftersom dom menar ju bara väl..
Jag vet att jag kommer bli så bra som jag kan bli.. Jag är alldeles för envis för att inte göra precis allt som går innan jag ger upp och accepterar helt.. Det handlar mer om - när, var, hur... Inget av detta har jag svar på än, men jag har heller inte gett upp riktigt än! :)
Min största och bästa motivation! ♥
 Dressyrteamet

http://dressyrteamet.se

Jag har ju också en kroniskt skada i ben/knä och har igentligen permanent ridförbud av läkare men det är bara att bita ihop och göra ändå, man vill ju inte sluta leva. Vetskapen om att man aldrig blir som förut är alltid jobbig dock såklart. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >