Söker en duktig ryttare!
Jag letar efter en ryttare som kan tänka sig att hjälpa mig med Goodie ca en gång i veckan i några veckor till.. Detta är förmodligen bara under tiden jag är skadad men man vet aldrig, fungerar det bra så kanske jag ber fler gånger om det uppstår något problem för mig :)
Anledningen att jag frågar är för att både Carro och Sofia är fantastiskt duktiga, men ibland går inte livet ihop med jobb och plugg (och så behöver man tydligen något som heter privatliv också.. jag vet inte men ;)) så jag vill att dom inte ska känna sig tvingade utan att jag då kan ha någon att ringa som vill rida på min fina häst någongång sådär :) 
Goodie tränar ju som ni kanske vet alla rörelser tillochmed Grand prix, men är mer befäst med rörelserna tom MSVA/PSG. Han är dessutom en liten stjärna på att hoppa, så vill man göra det så går det också bra!
Jag är gärna med och hjälper till om man är intresserad av det också såklart..
 
Någon som är intresserad? Hör gärna av er till mig! Absolut inget måste att man har meriter och liknande sedan innan, man ska dock vara en känslig ryttare som gillar att utvecklas - då tror jag att man kommer få som mest ut utav att rida på Goodie nämligen!
 
Maila mig jmdressyr@hotmail.se
 
Han står förövrigt i Sandhult påvägen mellan Borås och Alingsås
 
 Camilla

http://millas.blogg.se

Synd att det är lite långt, annars hade jag varit intresserad! ;)

Svar: Du hade fått "jobbet" med en gång!! ;) Hur är det med Calle nu? Vet ni något eller är det samma som kommit tillbaka eller? :/ Ibland undrar man varför man håller på alltså! :( Du är iallafall alltid välkommen hit om du blir ridsugen! :)
JennyM Dressyr


Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

Hade varit så roligt

Svar: Du har ju redan provat tillochmed ;)
JennyM Dressyr


Elin Nilsson Walldén

http://nilssonwallden.blogg.se/

Åh synd att jag bor på andra sidan landet, han är ju så himla fin!

Svar: Vad gullig du är! :) Ja, synd det!
JennyM Dressyr


Camilla

http://millas.blogg.se

Jag har ridit typ 3ggr sen början av september :,( ska testa sitta upp nästa vecka och se om han är nåt bättre men jag tror inte det, han ömmar fortfarande i ett område osv. Blir nog en vända till in för lite mer behandling -och jakt på vad det är, vi vet ju faktiskt inte vad han gjort, jag tror inte riktigt på en sträckning... Alltid lika spännande :p
Han är pigg och glad i hagen iallafall -alltid nåt ;)

Svar: Men alltså vad fasen.. ibland undrar man varför man håller på alltså!Jajja har du vägarna förbi så står min häst här och vill hemskt gärna bli riden av dig ;)
Håller tummarna att Calle blir bra snabbt! :)
JennyM Dressyr


Camilla

http://millas.blogg.se

Ja vem vet, det kanske kan bli en liten utflykt ;) klappa fölisar och snajsiga gammelgubbar (förlåt Goodie!) är aldrig fel ^^

Svar: Ja, komsi komsi! Gammelgubben väntar på dig hälsar han ;)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >