Tajt schema!
Min dag idag har varit lite utav en bergochdalbana! Fått flytta runt och ändra lite.. Men har hunnit med att vara lite stöd på ett möte som pappa hade med sitt aktiebolag, där också jag sitter i styrelsen.. Viktig som jag är, haha! Dock fick jag reda på detta imorse så jag hade egentligen ingen tid, tack pappa! ;)
Sedan var Emma snäll nog och kom ut och fotade lite trots att jag velade.. Men jag tog med mig Goodie ut som modell och Fonzie skötter sig nästan bättre än vad Goodie gjorde lustigt nog! Kan gissa att det hade varit värre om jag inte haft med mig honom dock..
Fått pratat med dom på ortopeden i Kungsbacka också, och imorgon måste jag till vårdcentralen igen och ta bort mina fina stygn som sticker ut ur mitt ben.. haha dom får tydligen absolut inte sitta så! (Det är sådanna stygn som kroppen ska absorbera av sig självt inne i kroppen, men det går ju inte om dom är på utsidan..) det skulle blivit fjärde gången jag är där på 5 dagar.. Nytt rekord?! Tur att man har frikort!
Jag får heller inte rida.. eller gå utan min ortos eller kryckorna.. vilket jag redan gjort. Skit också! Annars brukar dom vara så himla snabba på att säga att man kan släppa kryckorna "ju tidigare desto bättre.."  jaja hemma får jag iallafall vara utan!
 
Jag åkte hem tidigt från stallet idag då jag haft så himla ont två dagar.. förmodligen för att temperaturen börjar gå neråt. Det börjar värka med en gång alltså! Eller iallafall mer än vanligt.. Så idag tänkte jag vara lite snäll mot knät, men vi får se. Just nu är det värre än på länge.. Där fick jag!
Carro hade ridit iaf och verkade väldigt nöjd. jag blir så glad! Imorgon hade jag tänkt att skritta ut, men jag vet inte om jag vågar det nu då... Lär få bli longering eller så får han vila.
Fonzie fick agera modell för första gången och sedan blev han borstad och lyfte hovarna, jätteduktig! Borstningen älskar han alla redan! Första hästen jag äger tror jag som verkligen njuter av själva borstningen! Dino njöt alltid av uppmärksamhet med detdär eviga putsandet hade kunnat kvitta. Både Goodie och Mistral tycker/tyckte det kan/kunde kvitta, men går trots allt med på det. Men jag gillar att stå och rykta så jag har gärna en häst som tycker det är lika trevligt som jag!
Imorgon ska jag ta med kameran upp och ta lite bilder på Fonzie tänkte jag.. Fast ni lär få se några fina som Emma fotat sedan också så.. I klass med hennes är inte mina kan jag säga! ;)
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >