Tisdag..
Idag har jag ingen riktig koll på vad som ska hända faktiskt med Goodie, antingen så tömkörs han eller så funderar jag på att skritta ut en sväng.. Haha.. kan ju prova om det går barbacka kanske?! Ja, jag är lite sugen på att testa faktiskt.. Gör det för ont så får jag väl hoppa av, men någon gång måste jag ju böra testa och det är faktiskt 5 veckor sedan jag opererade mig nu.
Jag ska ta in och borsta lite på min lilla plutt också! Mysigt! :)
Jag är väldigt tacksam över att jag fick en plats hos Gabbe och Ella även med Fonzie så jag kan umgås med honom varje dag. Det var dåligt med bra lösdrifter i närheten och det fanns ingen som hade föl i samma ålder ändå så med tanke på detta kunde han inte hamna bättre än i detta stall som han står i nu, där jag och Goodie också står.
Hästarna kommer ut tidigt på morgonen och går ute länge på dagarna, beroende lite på vädret såklart.. Jag är väldigt glad att han fick komma in här också iaf! Tur att man står i ett så fanastiskt mysigt stall alltså, kunde inte fått det bättre!
 
Jaja jag ska sova en liten stund till, men vi hörs lite senare igen! :)
 
Måste bara få nämna att jag är så himla glad just nu! Nu är det bara ridningen som saknas så kan det nog inte bli så mycket bättre i mitt liv :)
 Katarina

http://saganomensaga.blogg.se/

Visst har du skrivit om skritt-tips innan? Ponnyskrutt vill inte gå framåt med korta tyglar i skritt utan bara såsar/släpar sig fram.. I trav och galopp kan jag ha korta tyglar OCH energi (;


Lina

http://olinao.blogg.se

Hur ser framtiden ut med ditt knä nu? Kan operationen göra dig mycket bättre? När kommer du då märka det? :)

Svar: Bra fråga! kommer svar på det imorgon! :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >