Torsdag.
Vad duktig jag var igår! Hann att tvätta nästan hälften av alla grejer jag tagit med hem från stallet, en hel del saker jag tänkt göra mig av med.. Måste dock fota allt! Finns ett par täcken som påminner mig om min lilla marodör jag hade innan.. Han är saknad!
 
Idag skulle Emma kommit hit och fotat Fonzie, men jag har fått skjuta lite på det.. Han är lite väl "förvildad" för att försöka få några fina kort. Jag var trots allt nere i ridhuset igår och gav det hela med själva "ledandet" ett tappert försök.. I ridhuset lärde han sig väldigt fort vad jag menade, men ca 1 meter utanför ridhuset var det som bortblåst! Tur att han inte är så stor än för han blir som en ångvält..
Dock visade han upp några steg av sin fantastiska trav igår!! Den jag föll för när jag såg honom första gången.. han har så otroligt lätt för sig! Alltså det är en pirrig matte som vill att tiden ska gå megafort nu! Eller ja, innan vi börjar rida lär jag behöva träna på att leda så först får det funka innan tiden ska gå fort! ;)
 
Hade träningar igår med och jag måste bara säga att just nu är alla som rider för mig extremt ambitiösa och utvecklas i raketfart! Jag blir alldeles varm när jag ser dom, och jag älskar att se dessa glada miner efter avslutade pass där ryttarna höjjer sina hästar till skyarna! Så ska det vara! Det är då det är roligt och det är då man vet varför man lägger ner alla de timmarna som det går mindre bra också (samma för alla tyvärr..)..
Ni är fantastiskt duktiga iallafall! 
 
Goodie var också fin igår, Carro fick dock guldstjärnan ;) Jag blir inte alls träningssugen när jag ser dom just nu.. absolut inte!
Jag ska faktiskt ringa min läkare och fråga (ja, lite försent egentligen jag vet) om jag inte kan få börja rida lite tidigare än vad som sagts.. Jag känner mig förhållandevis ganska bra i knät! Bäst är jag utan min ortos och kryckor ;)
 
Ska fortsätta umgås med mina prinsar idag, sedan blir det en träning och jag tänkte även underlätta arbetet i stallet för Carro.. Kanske börja klippa en redan väldigt långhårig Goodie ;)
 
Men jösses vad långt detta blev, jag måste bara få meddela att jag älskar verkligen redan min nya lilla stjärna! Jag är helt hundra på att han kommer göra mig fantastiskt lycklig om några år! Tills dess har jag mannen i mitt liv att spendera massa träningstillfällen på, jag hoppas av hela mitt hjärta att Fonzie får åtminstone hälften av Goodies inställning så är även han komplett sedan. Nej men, Goodie.. alltså han är one of a kind!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >