Allting går!
Man kan aldrig ta upp detta för många gånger - Ta aldrig någonting förgivet!
 
Jag förstår inte.. varenda gång jag blir liggande som nu efter en operation så ligger jag och tänker på hur oerhört lyckligt lottad jag är som faktiskt kan gå igen om några veckor! Inte som jag kunde för 6 år sedan, så kommer det aldrig bli, men jag har ändå två stycken relativt friska ben som jag kan använda!
Jag tror inte ni förstår vilken respekt jag har för människor som dagligen utsätts för en prövning som innebär att man får göra om hela sitt liv pga ett ben, eller en arm som kanske inte ens finns där längre. Jag vet hur jobbigt det är att behöva begränsa mig delvis, dom kanske behöver begränsas helt - sitta i rullstol, bara använda en hand och kanske munnen.. Alltså ni är livets hjältar som kämpar på ändå och håller er positiva! För jösses vilka motgångar man möter hela tiden som man aldrig ens kan föreställa sig om, fören man är i det själv! Då har jag ändå varit med om en hel del, dock bara under kortare perioder, men man tycker ju att jag borde lärt mig - nej, jag blir lika imponerad varje gång!
Jag möter dessa motgångar hela tiden, kryckorna är ivägen, man kommer inte in eller får plats överallt, man når inte, klarar inte av att ta på sig själv, det går inte knyta skorna, man kan inte ta sig någonstans utan att någonannan måste hjälpa.. Man kommer såklart på sätt att lösa det på, men det drivet vissa människor har att lyckas lösa det.. Alltså ni är helt klart mina "vardagshjältar" eller tillochmed "superhjältar" faktiskt! För visst är det så... det är aldrig dessa människor vi hör klaga, eller säga "Nej det går inte.. det är omöjligt!" för där är fasen allting möjligt!
 
Vi borde verkligen vara mer tacksamma över det vi har och faktiskt kan göra, det finns alltid dom som har det värre! Det ska inte behöva ta all fokus från dig själv, du kan gå igenom något jobbigt också. Men ibland är det bra att verkligen låta sig påminnas om att ha två fungerade ben eller två fungerande armar är inte en självklarhet, det är faktiskt en lyx som vi ska ta vara på.. Lär dig att uppskatta dom små och självklara sakerna i livet, så lovar jag att allting annat komme kännas mycket lättare på många sätt också!
Men glöm heller aldrig - allting går!
 
 
Med det sagt så vill jag också (ännu en gång) lyfta fram världens goaste tjej som är i mina ögon en fantastisk människa! Jag går delvis igenom samma sak som henne, men betydligt mildare grad. Matilda motiverar mig varje gång jag känner mig nere och uppgiven. En fantastisk människa på alla sätt!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >