Att skapa debatt..
Det är inte direkt svårt att skapa debatt när det kommer till hästvärlden, det som däremot är svårt är att hålla den på en bra nivå för att i sin tur behålla sin trovädighet.. Personligen är det något jag tycker jag det är oerhört viktigt med diskussioner och debatter, samtidgt som jag aldrig vill gå till personangrepp.. I mina ögon finns det inget värre man kan göra, vem som helst kommer kunna sjunka i mina ögon när det händer.. oavsett hur stor människan varit i mina ögon så kan man hålla vissa saker utanför helt enkelt..
 
Men, nu när jag sitter här med alldeles för mycket tid över så vill jag gärna att ni kommer med förlag på saker jag kan skriva om.. Alltså hur jag ställer mig till vissa saker?! Sedan får ni såklart också hemskt gärna skriva hur ni ser på saker och ting.. Vi kan utbyta lite livserfarenheter helt enkelt?
Men vi kan väl börja med att ni skriver ner ett ämne som det gärna blir lite diskussioner om som ni vill att jag ska skriva om så väljer jag ut de som jag tycker är bra, eller alla beroende på såklart!
Bomba mig med förslag! :)
 
"Vad anser du om...?" "hur tänker du när det gäller..?" "Rätt eller fel att..?"
 
mickan

Detta kanske inte du vill skriva om men jag hade jätte gärna velat ha tips om en bra equiterapeut i boråsområdet :)


Julia Forsbacka

http://forcebacka.blogg.se/

Ja, diskussioner är oundvikliga inom hästvärlden, alla tycker olika och alla har starka åsikter.
Jag hade velat läsa om dina bästa tips på lösgjord häst och vad du tycker/anser om förhållande till hästen :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >