Måndag
Jag känner verkligen hur saker och ting kan bli värre och värre trots att man tror att botten är nådd..
 
Godmorgon! (från en fantatiskt positiv Jenny!!)
 
Vi var hemma riktigt sent igår så jag orkade faktiskt inte gå in och uppdatera mer.. Får ta igen det idag!
Mitt ben är inte alls bra och jag börjar få lite panik över att inte kunna röra på det! Det är låst i rak vinkel och det hade bara varit skönt att få böja liiite.. Men men, det får vänta lite över en vecka till..
Sedan är det något som inte är som det ska.. min kära mamma håller dock stenkoll på mig då hon är rädd att det är en propp. Har dock fått sprutor och sådär, och jösses vad jag blöder av minsta lilla så det bör ju fungera. Vi får hålla koll på symptomen, och tro mig det gör vi! Men det tar liksom aldrig slut...
På detta så har min häst gått och blivit döende också.. Jag tror han är sympati-halt faktiskt! Förklarade lite för honom igår att det gör matte bara hundra gånger sämre när han också är skadad så han får gärna bli bra igen..
Jag fick en känsla av att han kanske halkat i hagen och sträckt sig, så han får gå i en liten fyrkant igen stackarn. Men är det sträckning eller typ lårkaka (han är inte halt, man ser bara en liten störning i rörelsemönstret och känslan är att det kommer längre upp på benet) så ska dom absolut röra sig men under kontrollerade former. Det har jag ingen koll på när han går i hagen nu så jag tar det säkra för det osäkra.
 
Annars är Goodie anmäld till en tävling snart igen! Får hoppas han blir bra snart bara.. Jag hade dock hemskt gärna velat börja rida innan den tävlingen är med, men inser att om det blir så...så lär jag få ge mig några dagar i sadeln innan det är tävlingsdags. Vi avvaktar! Men 16 veckor kommer jag aldrig gå med på, inte ens chans.. Får dricka 5 mjölkpaket om dagen så mina hål i benet läker riktigt snabbt! Ska faktiskt springa över och köpa mer mjölk på en gång! ;)
 Camilla

http://millas.blogg.se

Vad tråkigt Jenny, håller tummarna för bättring hos både dig och Goodie. Vi kan deppa över hästarna ihop -Calle är ju fortfarande inte bra efter att han gjorde "nåt" för 3v sen. Känslan är att ALLT är borta! Aldrig varit med om nåt liknande, verkligen ALLT han lärt sig är borta :,(


Åh det låter inget kul alls. Hoppas att ditt ben läker bra och att både du och din häst mår bättre snart! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >