Tisdag.
Godmorgon..
Jag vet inte ens om jag orkar berätta om allt igår, men jag har iallafall flera symptom som tyder på en propp i benet. Dock får jag sprutor mot det så det ska väl egentligen inte kunna bli något, men vi kikade upp det igår för säkerhetsskull, vilket tydligen var väldigt bra enligt läkaren jag fick träffa..
Vid halv 3 var jag hemma igen efter att ha varit där i nästan 10 timmar och ännu en gång skulle jag läggas in. Tyvärr får jag panik av att "sova" på sjukhus så jag bestämde mig tillslut för att be om att få gå hem. Då kan jag iallafall slappna av och vila lite även om jag inte fått sova något..
Men nu får jag åka upp igen för dom ville ändå gå vidare och göra en form av röntgen i benet, vi får se hur det går. Jag får inte ta av eller ens röra min ortos och ännumindre röra mitt knä så det ska bli intressant och se hur dom löser mitt "terminator-ben" som min sambo kallar det.. Röntgen och metallgrejor brukar inte gå så bra ihop ;)
Det är helt klart värt att åka hem några timmar och få ligga i sin säng alltså! Jag bara avskyr allt med sjukhus! Sålänge man inte känner sig döende då kanske, men jag har ju bara ont i benet.. Tyvärr har jag ju alltid det så tråkigt nog blir man ju lite avtrubbad. Även om det just nu är en extra och lite olik form av smärta så kommer jag nog överleva detta också!
 
Jag måste verkligen åka till stallet idag.. Jag har galen Goodie abstinens!
 
Men vi hörs senare, ska åka här alldeles strax så får se om jag får komma hem idag igen!
 Annika

http://blogofphoto.webblogg.se

Fin häst! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >