Godmorgon.
Idag kommer det bli en lång dag för min del.. Ska ta mig i kragen och åka och rida nu tänkte jag, sedan har jag träningar resten av förmiddagen.
Sedan blir det ju som sagt Alingsås och tandläkaren, efter detta ska jag försöka mig på att orka en sväng till gymmet också. Jag är inte riktigt ikapp mig än efter sparken jag fick på benet för några veckor sedan.. Tänk att det skulle bli så långdraget?!
 
Förövrigt fick jag nog på alla mina hästgrejer för någon dag sedan, så funderar på att lägga ut i stortsett allting och sedan köpa nytt när jag väl behöver något.. Jag har för mycket grejer och det tar alldeles för mycket plats, och dessutom bara en häst som kan använda det?! Då har jag ändå gjort mig av med en del.. Finns ett mindre berg kvar ändå märkligt nog! ;)
 
Jaja, vi hörs under dagen!
 Dressyrteamet

http://dressyrteamet.se

Jag började också storrensa bland alla hästsaker nu när jag bara har en ridhäst kvar (Hade fyra samtidigt förut) och sålt av massor och ska sälja av det sista med. Iställer har jag bara köpt några mias schabrak med lindor. Mycket lättare att hålla rent alla saker när det inte är saker överallt. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >