Godmorgon!
Idag är jag lite nervös, jag hoppas verkligen jag känner en sådan stor skillnad på Goodie som jag misstänker att jag kommer göra.. Det handlar alltid om så extremt små saker när det gäller Goodie, och för att vara han så var det med tänderna igår ändå ganska mycket! Ja, som sagt för att vara honom iallafall! ;)
Är det inte bättre så kommer jag stryka mig från helgens tävlingar och ge honom några dagars vila, dessutom får massören komma ut och se över honom, eller eventuellt en equiterapuet om jag får tag på någon.
Min magkänsla säger dock att det är mycket bättre idag och jag tycker det är ganska vettigt oftast att lita på den..
 
Känns han okej så har jag gjort ett klassbyte och startar Msvb4 imorgon, alltså ingen PSG.. Sedan har jag anmält mig till en till tävling, vilket jag inte alls kommer ihåg att jag gjort?! (FRåga mig inte.. haha) och dessutom har jag trott fram tills för några dagar sedan att denna tävling var på lördag, men nej - fredag är den så det blir två dagar i rad nu!
Det kan dock vara bra för nu får vi ett genrep inför division 1 nästa vecka och jag tror vi behöver det! Imorgon ska jag testa på en ny typ av uppladdning på Goodie också (som jag isåfall ska göra inför första omgången är tanken) eftersom det endast är en klass så ska jag testa att rida honom ett lätt pass på morgonen. Jag tror det kan vara bra för honom faktiskt! I divison 1 så kan jag inte rida förklasserna de två första omgångarna så det hade varit bra om det fungerar så bra som jag tror att det kommer göra.. eller självklart kan jag rida förklasserna, men de går i Msvc och om jag känner Goodie rätt så kommer han vara så frusterad i en Msvc att han förmodligen gör piaff och byten i varje genom hela programmet ;) Nej, men jag tror ett pass på morgonen passar han perfekt! Vi får testa det :) Jag har en ganska knäpp häst, men det är helt okej - han har en ganska knäpp matte också så det är därför vi trivs så bra ihop tror jag! Vi är dessutom båda två löjligt glada att få träna och tävla - därav eldar vi upp varandra lite väl mycket ibland (jag är alltså väl medveten om att Goodie inte är enbart skyldig till busigheterna han hittar på när vi tävlar..) men vi jobbar på det! Min tanke med denna intensiva perioden med tävlingar är ju att vi helt enkelt ska "tröttna".. det går däremot inge vidare, änsålänge har iallafall Goodie eldat upp sig mer och mer för varje start! Haha, men ändå är det fantastiskt att man kan vara 17 år gammal och ändå tränat/tävlat dressyr mer än halva sitt liv och tycka det är såå roligt som han gör?!
Visste ni föresten att jag har haft svårt att hålla min häst på mattan innan start om det är framridning eller finns en collectingring bortanför själva tävlingsbanan?! Senast i Laholm var min häst påväg i full galopp in på banan flera gånger.. Även från stillastående kan han dra iväg med mig för att visa att han känner sig redo, Sofia kan intyga från när vi var i Laholm iaf ;).. Där var han en gång i PSGn sista dagen, bra nära på att lyckas..
Tanken av att sitta som domare, tre stycken förövrigt och titta på ett lugnt och harmoniskt dressyrprogram och plötsligt hoppar en skenande dressyrhäst in på banan från framridningen.. Det är harmoni på hög nivå Goodie...!! Eller underhållning kanske, vad vet jag?
Jag har undrat om jag någongång skulle testa om en bana är tom, förmodligen skulle han göra halt vid X och därefter vara dönöjd över sig själv..
 
Ja, nu rann även detta inlägget iväg.. Men men, är det alldeles för drygt att läsa allt så behöver man ju faktiskt inte! ;)
Nu är det dags att vila, sedan ska jag upp till stallet och rida! Har hela 3 stycken att rida på idag.. Kul!
Min älskade häst.. vad hade jag gjort utan dig?!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >