Idag hade jag lite extra tur!
Jag fick en tid att fixa Goodies tänder redan imorgon, det händer typ inte!! Tror någon ville ge mig lite extra medvind för att dom tyckte synd om Goodie så nu hoppas vi att han hittar något (gärna litet såklart) på min gamla gubbe.. Nu är jag mycket gladare igen! Inte ofta man kan säga så efter att ha fått en tandläkartid! ;)
 Anonym

Jag tänkte fråga dig om du skulle vilja göra ett inlägg om inridning av hästar. Jag har nämligen en 6-åring som reds in förra sommaren, han reda tyvärr in med alldeles för dåligt inpassad sadel och fick inflammation i manken. Han är nu i mina ägor och har fått läka. Vi har precis varit iväg och provat ut sadel till honom. Han älskar att jobba och är superlätt att tömköra och hantera, men när man sitter på blir han väldigt nervös, spänner sig och skakar. Till och från slappnar han av och går i relativt fin form. Jag tar hjälp av andra som går bredvid och håller i honom och när han känns mer och mer avslappnad så longeras han med mig på ryggen.

Jag tycker att du är otroligt duktig och vet ju om att du har haft unghäst tidigare (och en till liten mini som ska ridas in). :)

Har du några tips? Tror att fler personer skulle vara intresserade och det syns att du älskar att skriva.

Du inspirerar mig!


Den nya designen blev väldigt tjusig, ser proffsigt ut! :)


Jaqueline

Ska du till pappa i Alingsås eller? 😉☺️

Svar: Jaa, väldigt glad att jag fick tid såpass fort! Det händer ju inte.. :P
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >