Kanske, kanske..
Idag blev det ett pass med fokus på en rundare och lägre form för Goodies del, jag är fortfarande inte helt nöjd med hur han spänner till ibland men det kändes lite bättre efter att jag jobbat han en stund. Det hade dock varit skönt med att få en förklaring imorgon, så jag hoppas på att Benny hittar någonting, gärna litet då såklart! Jag är helt hundra på att även om det är väldigt litet så räcker det gott och väl för att Goodie ska bli tveksam.. Hästen som har ont i ett öra och sedan blir halt på 3 ben, ungefär.. ;)
Min lilla Goodie..
Jag tog förövrigt av mig allt vad sporrar heter idag och red utan, vilket jag iochförsig brukar göra. Men han gör lika "luftiga" byten för det, när han känner för det.. Riktigt i-landsproblem för det är nästan omöjligt att träna en häst som gör så som Goodie, idag red jag väldigt samlat innan bytena och ibland fick jag istället en liten explosion för att han skulle orka byta så som han gör med sin bakdel - ja och det var ju precis det jag inte ville att han skulle göra.. Så då testade vi frammåt istället, vilket ledde till en stark häst.. Serierna fungerar dock nästan bättre nu, bara för att han inte riktigt orkar byta så flera gånger. Jag gjorde två långsidor i vartannat och dom blev riktigt, riktigt bra faktiskt!
Imorgon kommer han förhoppningsvis få ett lugnt joggingpass på förmiddagen, sedan åker vi som sagt iväg till tandläkaren strax efter lunch..
 
Men nej, nu ska jag försöka krypa ner och sova. Jag är helt slut, och känner redan hur dagens gympass börjar göra sig påmind. Blir kul och se hur det känns imorgon då! ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >