Lastträning!
Min snygga lilla ettåring (ja det är ett skämt, men förhoppningsvis blir han snygg... en dag...) har fått hitta på mycket roligt den senaste tiden! Igår tränade vi lite lastning med honom och han var som vanligt väldigt snäll!
Han går både in och ut hur snällt som helst, så vi passade på att backa ut halvvägs för att sedan vända och gå på igen. Likaså backa ett steg åt gången, just för att han ska lära sig att lyssna på mig hela vägen och inte kasta sig varken in eller ur..
Han fick också bara träna på att stå och ha lite tråkigt emellan och det är inte alls något Fonzie tycker att man bör träna på faktiskt, slöseri med tid. Men han rättar sig när jag säger till honom och det är huvudsaken!
Min söta lilla lurvtuss!
Tack Ella för att du tänker på dessa bloggbilder, tur jag har dig! ;D
 camilla

http://camillajarnedal.blogg.se

Nyttigt! Jag planerar massa lastträning när jag väl har en ny häst. Calle och Hottie var väldigt lättlastade, men mitt mål är att jag ska kunna åka själv så som du gör med Goodie ;)
Jag har startat med att stoppa in mellanväggen i transporten -har kört utan i mååånga år och det har funkat bra, men nackdelen är ju att de kan försöka vända sig om man lastar av själv, eftersom det är så stor plats. Men nu testar vi nytt! Och kanske tom ger mig på att använda fronturlastningen :p DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >