Måndag.
Ny vecka och jag sitter här och planerar för fullt, men jag tror att jag kommer ändra om min ursprungliga plan ganska mycket faktiskt.. Återkommer med min veckoplanering alltså..
 
Jag känner mig fortfarande lite uppgiven från igår, jag hade så gärna velat komma på hur, var och varför - men jag gör verkligen inte det! Det retar mig som tusan.. Jag har också tittat på filmen och överlag ser det ju helt okej ut, men jag känner ju känslan som jag fick och den var ganska bedrövlig..
Jaja, jag vet ju att vi kan men jag behöver definitivt lägga om min plan lite som sagt! Var kom förövrigt detdär hysteriska piafferandet ifrån?! Jag har inte tränat piaff alls på banan (undantag när vi har filmat dock, vilket är två gånger..) sedan kanske Januari, och definitivt inte innan jag skulle in på banan igår (då vet jag nämligen att han gärna kan bli sådär att han vill piaffera hela tiden) men han var lite smått hysterisk i det och det gick inte bryta! Han är ju lite charmig när han gör sådär för man känner ju att han är taggad och vill, men det var efter det sedan som han bara bestämde sig för att skärma av mig fullständigt..
Jag får nog släppa detdär nu för jag kommer inte komma på ändå varför han gjorde som han gjorde, kan dock tala om att han aldrig gjort sådär någongång innan! Inte ens PSG debuten var såhär "illa".. Med illa menar jag nu min känsla, inte hur det såg ut för det ser okej ut. Även om domaren ändå lyckats genomskåda en del av det.. Men annars fick jag väldigt fin/bra kritk av henne och det är jag glad för!
 
Jaja, jag ska åka och jogga min häst idag.. Han ska jobbas i en lång och låg form med mycket tempoväxlingar och övergångar. Det är det enda jag kommer lägga fokus på idag och några dagar fram över, för tyvärr tror jag inte det blir någon start på torsdag för min del. Vi får se däremot hur jag gör i helgen sedan, men ja - det återstår att se!
 
Jag ska iallafall ringa ock föröka få tid hos Alingås djurklinik till Benny L så han kan kolla min hästs tänder, visserligen var det inte så länge sedan sist men han är gammal och har ju världens (charmigaste) överbett så det kan ju hända att det är något där. Vill vara på den säkra sidan iaf, och det finns bara en som får kika i mina hästars munnar härdanefter så det är dags att boka redan nu! Kan vara en del väntetider, men de är väl värt det kan jag säga! :)
 
 ɑ n n i k ɑ

http://blogofphoto.webblogg.se

Så fin! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >