Inget kan förstöra resten av denna dagen iaf..
Vad glad och stolt jag är över min pålle idag! Han skötte sig verkligen toppen, trots en lervälling på tävlingsbanan. Många hade tyvärr problem med detta och en del kom bara dit och vände faktiskt..
Det var tungt och säg mycket i dom, men det är ju trotsallt lika för alla och en dag står man där och vill rida en final i något och det är uselt underlag (vi bor ju trotsallt i Sverige..) tur att man då ändå provar och blir en erfarenhet rikare! :) Så tänkte iaf jag när jag red in.. och för mig var detta perfekt eftersom min häst var riktigt "seg" så jag fick rida lite istället, vilket gav utdelning! :D Personbästa tillochmed! Gladast blev jag dock över kommentaren från domaren, det är en ofattbart fantastisk känsla när man får beröm och fina ord från en duktig domare! Sådant man kan leva på länge! Vi har också förbättrat oss litemer än 8% på  4 dagar eftersom hon dömde oss i helgen också, man kan ju nästan tro att jag och Goodie ätit dunderhonung.. ;) Jag är jätteglad och väldigt nöjd iallafall och nu kände jag igen min häst igen!
 
Måste ändå ge en eloge till Lilla Edet som alltid annordnar bra tävlingar och alla är alltid trevliga och hjälpsamma! Inte kan dom heller hjälpa att vädergudarna inte riktigt varit på deras sida, men dom gjorde det bästa av situationen helt klart!
En hel del mindre medhjälpare också som var där och gjorde stämningen härligare! Möttes av ett gäng yngre tjejer när jag kom ut från banan som gav mig och Goodie extra fina ord och det kommer jag kunna leva på länge, så gulligt!!
 
Hoppas nu på en lika härlig tävlingsdag imorgon! 
 
Just det.. pricken över i:et så fick jag en förfrågan idag på att åka med på en tävling som jag så himla gärna vill åka på!! Så häftigt om det blir av.. Men mer om det när jag bestämt mig säkert..
Har jag ens nämnt att vi kom tvåa? Det har fallit bort lite bland allt annat som gjorde denna dagen så bra.. Men vi fick en väldigt fin och hedrande placering också!MalinKalin

http://malinkalin.blogg.se

Grattis! Kul att det gick så bra :)
Vad fin nya designen blev :)


L

Grattis :)) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >