Vilken besvikelse..
Jag fick ännu en sådandär ritt där jag står som ett frågetecken.. Det glädjer mig dock att vi fick såpass fina poäng ändå som vi faktiskt fick, för min känsla sa knappa 55%.. Jag fick inte göra någonting på honom, han var helt opåverkbar!
Domaren skrev jättefina kommentarer och jag håller med i henne i allt hon skrev, även om min känsla sa snäppet sämre så är jag glad över den delen!
Jag är också glad över att folk runt omkring upplevde det som en bättre ritt än vad jag gjorde, men ni vet hur det är - min egen känsla var verkligen urusel! Det började redan i uppridningen och i första öppnan så var det kört, det kändes ungefär som när en häst får sadeltvång och knäpper av och skjuter rygg. Sådan blev Goodie fast kanske inte så synligt då, och sedan släppte han aldrig ner mig riktigt..
Han blev nästan lite förnärmad när jag försökte få fram honom, och likadant när jag skulle ta tillbaka.. Som om jag var en elak människa som bad honom göra saker han inte ville, så tillslut satte jag mig tillbaka och åkte med och då var han supernöjd! Men istället fick ju ju några rejäla missar.. Jag är verkligen så himla besviken!
Men men, det är ju just därför jag har anmält mig till flera tävlingar nu så vi får komma ut. Jag tror dock vi hoppar PSG på torsdag för det känns lite nära och inte alls särskilt motiverande efter idag.
Jag fattar inte vad som jagade upp honom så, för hela framridningen satt jag och lalla runt och han var liksom sådär lagom "på", men jag misstänkte att han skulle bli litemer taggad men alltså sådär?! Han gjorde piaff eller galopp på stället hela vägen upp till ridhuset, väl utanför så försökte jag bara få han att skritta eller stå still - helt lönlöst! Han var så uppe i det blå så han hade nog glömt bort hur många ben han själv hade... Inne på banan så försökte jag först bara lugnt rida som vanligt - gick inte alls, så jag provade rida lätt och lägga ner - samma där och till sist gjorde jag lite tempoväxlingar vilket kan hjälpa hemma - det fungerade en stund.. Men när jag red mot domaren så var han bara på en annan planet helt enkelt.
 
Jag får ta med mig att jag har en sjukt tävlingsglad gammelgubbe iaf och den sidan hos honom är trotsallt guld värt! Goodie hade varit en lycklig häst om han hade fått gå ett GP-program har jag också konstaterat.. För idag tyckte han sig känna igen en del svårare grejer som han hellre hade gjort istället! ;)
Jaja, jag gillar min häst ändå!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >