Dino!
Jag vet inte om du skrivit någonting om detta då jag har missat mycket i mellanåt men hur går det för Dino? Är väldigt nyfiken på vad "han hittar på" nu :)
 

Min fina älskade Dino, självklart kan jag berätta lite!
Jag fick själv en längre uppdatering för bara någon vecka sedan, han har världens mysigaste matte! Ni vet väl att ni kan följa dom via Instagram? Stallreje
 
Han verkar iaf ha det riktigt toppen, han nya ägare berättade att han inte fått komma ut så mycket i vår och sommar för att hon har flera hästar och han har helt enkelt fått lite extra tid på sig på hemmaplan för att fokusera på mycket grundridning. Det var precis vad han behövde, så jag blev väldigt glad när hon berättade det.. Just därför tror jag ännumer på att dom passar väldigt bra ihop!
Han ser otroligt välmående och fin ut tycker jag och han har skött sig lite extra bra nu det senaste har jag sett - så jag tror vi alla 3 är himla nöjda och glada! :D
 
Jösses vad jag saknar honom, varje gång jag ens ser en bild på Dino så bankar nog mitt hjärta lite extra.. Denna fantastiska "lilla" häst :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >