Film från Inter I
Jag tänkte skriva en "kort" kommentar till lördagens start och visa er filmen också såklart!
Tyvärr är ju mitt objektiv lite dåligt att filma med, så jag får nog ta och skaffa mig ett jag kan ha enbart vid film..
 
Jaja vilket fall, starten i lördags är jag som sagt både väldigt nöjd och lite missnöjd med.. Som alltid är det ju jag som får ta på mig missarna.. Vi får helt enkelt träna bättre!
Traven var ju så himla fin innan jag gick in på banan! Gissar att jag "toppade" den lite för tidigt och Goodie helt enkelt inte orkade riktigt inne på banan. Sedan tror jag att jag fokuserade på att rida lite fint, istället för att rida mer effektivt några steg.. Så våra ökningar var något av de sämsta vi gjort! De brukar alltid Godie ha så lätt för, det är mest jag som har lite jobbigt eftersom man skumpar av hans överrörliga rygg ;)
Jaja, lite vingliga öppnor men slutorna var såå mycket bättre än de har varit! Nu ska vi hitta samma flyt i dom bara, men mjukt åt sidan nu iaf :)
Ja just det - så himla dumt! Goodie blev lite stött när jag skulle rygga och jag märkte att han liksom "ahmen, matte nu får du bestämma dig, frammåt eller bakåt???!" (vi har ju nött dedär halterna de senaste och han har absolut inte fått rygga alls för han lär sig fort att tänka bakåt..) så jag gav honom en klapp när vi ryggade klart och precis skulle rida fram. Då tog han väl det som att han skulle fatta galopp, det var lite dumt.. Men men, då kanske jag tänker på det till nästa gång! ;)
Skritten då, helt okej faktiskt! Samlade skritten kändes han fin i, tyvärr fick jag lite bråttom i den ökade så det fick vi lite kommentarer om.. Jag vill så gärna att han ska trampa på, men denna gången blev det bara överilat istället.. Så fick vi en onödig taktning i upptaget också, men det är inte helt ovanligt ;)
Galoppen var faktiskt för första gången våran bästa gångart! Tyvärr med en del större missar men vi är iaf på rätt väg!
Ökade galoppen slarvade jag i, jag vet att jag måste ha honom bra på yttertygeln när jag ökar så jag får till upptaget och bytet efter. Där fick jag hjärnsläpp och Goodie bytte såklart inte när jag gav första hjälpen för han var helt enkelt både felställd och ur balans. Så bytet kom tillslut men orent.. Han blir alltid lite stressad av det och det hade jag med mig lite in i första bytesserien där han bytte före mig - räknefel står det ju i kommentarerna då. Det är nog egentligen det enda som inte jag kan påverka så mycket hos Goodie, har han bestämt sig för att byta i vartannat så har han ;)
Det andra är jag ändå ganska nöjd med, första piruetten var bra! Utgången ger han sig iväg i lite, och den åt höger har Goodie verkligen haft så svårt för i många år.. Men den är betydligt bättre, och hemma går den ju riktigt bra nu så det är påväg..
Sista serien sa Goodie "Jamen äntligen..!!" Han älskar dedär bytena i vartannat, men jag var lite övertydlig i dessa för att jag misstänkte lite bonusbyten annars ;) Så de blev lite vingliga, men jag är jättenöjd med dom ändå.
 
Jaja, mycket vi kan förbättra, men också mycket som är påväg att bli väldigt mycket bättre! Det finns där inne någonstans :)
 
Ni får kika själva och säga vad ni tycker!
 
 Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

När jag blir stor ska jag bli lika bra som dig 😍


Molly Bergh

http://www.nouw.com/mollybergh

Tyckte att det såg jättefint ut. Jag har nämnt dig på min blogg, hoppas att det var okej! Kram :)


Cissi

Din dansar verkligen! De missar ni gör är ju en träningsfråga, det kommer - men den harmoni ni har, WOW! Sånt är svårt att träna sig till (om det ens går) :) Det är värt så mycket mer! Du är utan tvekan min största inspirationskälla i bloggvärlden, du rider så mjukt och fint och ni utstrålar sån glädje tillsammans!


Cissi

Självklart smet det in ett stavfel - NI dansar, skulle det ju stå! :D


Madeleine Lindroth

http://teamdalbraten.blogg.se/

Tycker överlag det ser harmoniskt ut det som var i fokus på kameran haha :P Lite missar hit och dit men ni dansar fram och det var en fröjd för ögat att se. Super snygg häst. Bra jobbat!


Olivia Gustavsson

http://oliiviiagustavson.se

Åh, ni är så duktiga! Det syns verkligen att ni är ett team! Synd att jag inte hann se eran ritt live ;)


Rebecka

Så fint. De där missarna fixar ni snart! Heja!


Ni är verkligen såå fina!! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >