Fredag!
God..förmiddag!
Sista dagen i Grekland.. och nu längtar jag hem! Även om jag haft en fantastisk vecka här i solen och värmen! Min kropp behövde verkligen detta :)
Men nu vill jag komma igång igen!
 
Carro kallade mig för hönsmamma igår, kan vara så att hon har helt rätt ;) Gör nog har jag haft svårt att släppa allt med Goodie! Tur att jag har snälla vänner och familj som hjälper mig, jag är en lyckligt lottad människa iaf!
Vilket fall så joggade Carro igår och hon hann nog knappt stiga av innan jag var igång och frågade hur det gick.. Goodie var nog ingen större hit, men han har ju vilat från riktig ridning i nästan två veckor även om han hållit igång.. Så jag hade väl väntat mig att hon skulle få jobba litemer än vanligt för det kanske ;)
Men han verkade iaf okej med allt som varit!
Dessutom lyckades jag i onsdagskväll boka in en tid hos kiropraktorn ju och han var ute igår och kände på honom. Smågrejer men som jag ändå haft lite funderingar på och det känns ju skönt att veta att jag inte är helt ute och cyklar, men toppen att hålla efter sådant innan det blir något. Allt för att hålla honom i topptrim min gamleman :)
 
Men nu ska jag faktiskt koncentrera mig på min bok som börjar bli riktigt bra och solen.. Njuta några sista timmar :)
 Åh sola och njut av värmen åt oss också 💜

Svar: <3
JennyM Dressyr


Emily Stighall

http://emilystighall.blogg.se/

Min kompis var nyss på Krets och min häst fick en rolig present därifrån. Du kan kolla min blogg om du vill. Ett litet tips om du ska köpa någon present innan ni åker hem. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >