Godmorgon!
Dagen kan inte börja så mycket bättre för min del.. Vädret är fantastiskt, som det hittils varit varje dag, jag har sovit(!!), och nu väntar frukost och sedan en stund vid poolen innan vi förhoppningsvis rör oss några meter extra ner till stranden och det varma havet!
Tyvärr är det skönare att bada i poolen då havet är ljummet, trots att det blåser en hel del - vilket vildar ganska stora vågor stundtals som lurar en ganska rejält.
Är inte alls så förtjust i vågorna efter att jag en gång trotsade ett par sådanna i Thaliand och "fastnade"... riktigt obehagligt så poolen är ganska lagom tills havet lugnat ner sig lite :)
I övrigt har jag det faktiskt toppen, har haft väldigt roligt hittills och gissar att dessa sista dagar nu kommer gå otroligt fort som vanligt..
Finns ett antal hästar som jobbar på bra här på gatorna, några av dom ser ganska fina ut men jag är ganska säker på att ingen av dom hade gått igenom en "vetcheck" hemma.. Det är två helt olika världar med hästar hemma i Sverige och utomlands.. Räcker att åka över till Tyskland..
 
Jaja, allt verkar lugnt hemma. Jag uppdaterade er inte sista dagen när vi skulle åka då jag och Goodie var ute på en skritttur och jag skulle få alla provsvar och allt.. Men jag vart himla nere då Goodie inte kändes fräsch tyvärr, jag hörde att han fick en spark någonstans precis när jag kom ner till hagen. Såg dock inte vart, men han sprang iaf undan.. Jag plockade in och hittade ingenting någonstans, så skrittade ut, men det kändes bara i magen att något inte var rätt. Longerade honom efter och han såg inte fräsch ut då heller, men jag hade svårt att avgöra vart en eventuell hälta kunde sitta?! Så jäkla surt och jag kände mig plötsligt inte alls sugen på att åka någonstans.
Men iväg kom vi och påvägen till flygplatsen fick jag äntligen pratat med veterinären som berättade att alla provsvar på allting som hon kollade (de kollade typ all när han ändå var där, för säkerhetsskull) visade en häst som var frisk som en nötkärna! Hon sa tillochmed att hon var lite förvånad själv att alla provsvar visade så bra, oftast brukar de ha något som är lite lågt/högt sådär, men inte min gamleman..
Vi får se hur det blir med Goodie nu tills jag kommer hem, eventuellt kommer han skrittas om han ser helt okej ut! Annars får han faktiskt vila helt.. Sitter också och oroar mig lite över tävligen vi anmält oss till, den hamnar nog tyvärr i kläm. Men men, huvudsaken är att han blir bra så!
 
Men nej, dags för frukost och sedan ska jag sola mest hela dagen! :D
 Anonym

Befinner mig just nu på den Italienska ön Sardinien.. Ser även här ett par hästar i vagn som kämpar på dagligen, lite dåligt med hull och har inte sett dem få vatten. Det är jobbigt :/
Våra hästar hemma i Sverige har det allt väldigt bra!


camilla

http://camillajarnedal.blogg.se

Förhoppningsvis tog väl sparken bara i musklerna så han var öm för stunden. Som mig nu när Ida smällde till mig, inget trasigt men ömt var det i ett par dagar och jag känner fortfarande lite när jag gått mycket.
Semestra nu lugnt! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >