Godmorgon!
Jag är lite små trött idag alltså, det blev en väl lång dag för min del igår.. Men vad gör man inte?!
Eftersom jag är uppbokad både idag och imorgon så tog jag beslutet att hämta hem Fonzie redan igår.. Han har ju alltid varit väldigt tunn och jag har verkligen kämpat med att hålla honom i hull, men jag misstänker att i kombination med mycket annat som pälsfällning, växt och sådär så har han helt enkelt haft föör mycket för kroppen att ta hand om. Han såg faktiskt bättre ut ändå nu när jag var ute och hämtade honom, men jag tror ändå detta kan vara bra för honom.
Det kändes dock lite i hjärtat att gå ut och hämta honom bland alla jämngamla kompisar och denna gigantiska hage med massa mat kvar - det är så fint ute i Berga där han stått! Dom har verkligen drömhagar för dessa små djur, det är synd att jag har lite vääl långt dit bara.. Jaja, han är iaf hemma nu och jag har verkligen saknat honom!
 
Men ärligt talat?! En 1 års hingst, jag går ut i hagen ger en godis Fonzie säger "ja men tackar.. jaha grimma också, ja men det går bra.. Gå också? Ja men okej, jag är lite trött bara matte men jag följer väl med då.." Ut ur hagen och två meter från hans gnäggade och busande kompisar gick han rakt in i trailen, åt lite mat och stod sedan som ett ljus hela vägen hem! Min fina kille!
 
Nu står jag plötsligt med 3 hästar på samma helg, men det ska bli så roligt att köra igång med dom alla 3!
 
Jag funderade först på att skriva ett helt inlägg om gårdagens ridpass förövrigt, men alltså jag vet inte vad jag ska säga - haha! Det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv ihop med Goodie, haha! Jag fick äta upp detdär med semester alltså.. Jaja jag satt faktiskt mest och skrattade åt honom då han var pigg som bare den, vinglig som en 3 åring och gick inte att få stopp på.. Vad hände där?
Jag är dock inte så orolig, gissar att det är en kombination av lite väl lång vila, stelhet, behandlingen i torsdags då detta var första passet efter den.. 
Vi är nog tillbaka snart! ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >