Godmorgon.
Vilka fullspäckade dagar jag haft sedan jag kom hem, och veckan kommer fortsätta i samma anda!
 
Idag ska jag vara jättetråkig nu på förmiddagen, jag ska nämligen ligga och vila! Jag ska strax tvätta mig inför operationen och sedan ska jag ju helst inte göra för mycket innan det är dags. Fastar ju sedan igår dessutom och jag är hungrig som en varg! Som vanligt när det är jag ;)
Det är dock inte helt säkert att det bli någon operation då jag är liite, liite förkyld.. Jag vet att dom är väldigt noga med sådant så jag väntar nu på att få ett svar på om det blir något eller ej. Blir det inget så ska jag raka vägen till stallet och kolla till mina stjärnor, rida och pyssla!
Blir det operation så kommer jag istället vänta ut tiden och sedan försöka bli pigg såfort som möjligt så jag åtminstone kan åka och pyssla om mina djur idag.. Imorgon är det riddags igen!
 
Goodie var myycket bättre igår, han ligger dock på lite i handen för mig.. Men änsålänge har jag inte gjort något åt det då han alltid blir tvärtom annars och då får jag jobba med att få detdär stödet alls. Nu har jag det hela tiden, men det är ju såklart ovant med just honom! Det får ju inte bli för mycket heller, men det tycker jag nog inte att det är heller. Tur att vi ska träna på onsdag! :)
Jag joggade honom ganska länge, mycket övergångar och sidvärtsrörelser i både skritt, trav och galopp. Han var mycket stadigare i kroppen igår och kändes mer som han brukar göra, förutom då stödet i handen.. 
Jag kortade sedan upp honom och gjorde några byten, jösses vad han låg på! Han var som ett mindre ånglok där genom ridhuset.. Jag riktigt hörde hur han stampade i galoppen hela tiden!
Jag har haft en sak i bakhuvudet sedan han började vilan, för sist han vilade från skada så "glömde" han ju bort hur man gjorde byten i varje - så jag provade någon långsida.. "Ja, men äääääntligen" så Goodie då, "dethär kan jag matte! Sit back and relax!" och så gjorde han en hel långsida med byten i varje, dessutom avslutad han dom på min hjälp! Direkt spetsade han öronen, eftersom han visste att han varit duktig och det vankades klappar ;) Största smailet på jorden hade jag, och kanske Goodie också?!
Han fick direkt travas av igen, så det blev kanske 2 minuter med mera jobb.. Men det behövdes absolut inte mer, han tar det fortfarande lite lugnt! :)
 
Efter Goodie så högg jag in i en fettig och smutsig Fonzie, jag gick upp med honom till spolspiltan, ställde upp, gosade lite och sedan satte jag igång vattnet.. Just den sista biten ska jag inte säga att han verkligen älskar, men han tar det och han stod faktiskt väldigt snällt hela tiden! När jag sedan schamponerade min bruna häst så stod han och sov, man riktigt såg hur han verkligen slappnade av och bara njöt. Så himla härligt!
Så nu är han sanerad och fin igen, det är alltid skönt för dom att ha detta fettet och smutsen när dom går ute dygnet runt men nu eftersom han kommit hem så får det tvättas bort!
Jag har haft lite dåligt samvete att jag tog hem honom tidigare än de andra hästarna, men jag tror det kommer göra hans kropp gott och både jag och Goodie har saknat honom! Goodie mest för att han har en häst han äntligen kan bossa över, och jösses vad han nu uttnyttjar det.. Han är annars en riktig mes mot andra hästar! ;)
Fast han vet inte om det själv..
 
Det var en trött men lycklig Jenny som åkte hem igår från stallet, hela 12 timmar hade jag varit iväg och det var bara häst hela dagen! Red och tränade lite hästar ett par timmar först, så idag har jag träningsvärk kan jag tala om! Men kul var det som vanligt, alla hade gjort ett bra jobb sedan sist! Det är ju så himla roligt!
 
Just det, påtal om Dino - han och hans nya ägare vann en LA3 igår, och jag är stolt som en tupp! <3
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >