Inte lika pigg, men glad ändå!
Det blev operation idag och den har gått bra.. Dock får jag vänta ett tag med några provsvar, mindre kul..
Uppvaket gick riktigt bra idag, där brukar jag vara riktigt dålig men idag tog det nästan bara 30 minuter så var jag på fötterna och mådde riktigt bra! Min sambo kom och hämtade mig och hästtjej som man är så blev det först till att shoppa mer hästmat - raka vägen till stallet!
Jag vet att man ska hem och vila men det är så det är, inte så kul att be om hjälp när det är 3 boxar som ska mocka heller.. Fick dock mycket hjälp ändå eftersom jag inte får lyfta tung och sådär, rida ska vi inte ens prata om. Men jag fick vila från ridningen idag iaf, imorgon ska jag upp igen! Jag klarar inte att missa mer ridning nu, längtar så efter träningen igen!
Gabbe hjälpte mig dock att rida Goodie och han såg mycket bättre ut även idag, börjar känna igen honom nu :) Tack Gabbe och även Ella som fick agera barnvakt ;) <3
Så nu står det 3 hästar som är borstade och fina för natten och mumsar på hö. Både Sheeba och Fonzie är så mysiga att hålla på med och njuter verkligen av att borstas.. Inte alls som Goodie som tycker det enbart är nödvändigt ont ;) Tur jag har dom andra två nu då!
Nu ska jag krypa ner i soffan och vila resten av kvällen, sådär 6 timmar försent kanske men det är balsam för kroppen att vara i stallet alltså. Tillochmed att mocka är rogivande! :)
 
 Du vet att vi alltid ställer upp Jenny! På lördag är det din tur 😉

Svar: Det ska bli så roligt :D
JennyM Dressyr


Du vet att vi alltid ställer upp Jenny! På lördag är det din tur 😉 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >