Något ni saknar?
Vad saknar ni mest här på bloggen? Speciella inlägg som handlar om något speciellt? (Filmer vet jag att jag är lite dålig på ;)) Dino kanske? Honom saknar iaf jag.. Tips på övningar? Mera outfit bilder? Skriv precis vad ni känner nu :)
 

Tips på ridövningar vore kul, och kanske lite rid outfits!


Cornelia

Det jag gillar mest med din blogg är dina utförliga inlägg om dina ridpass, sluta aldrig med dem! Det är så få som skriver om det tycker jag, det är ju det allra mest intressanta!


Cornelia

Det jag gillar mest med din blogg är dina utförliga inlägg om dina ridpass, sluta aldrig med dem! Det är så få som skriver om det tycker jag, det är ju det allra mest intressanta!


Rebecca

Jag skulle vilja ha mer tips på ridövningar för den unga hästen! Har precis ridit in honom och skulle vara kul med några nya ridövningar som inte är så avancerade, så de blir kul och han känner att han kan :D
Tycker jätte mycket om din blogg och de är så himla kul att läsa varje gång!
Får önska dig en fortsatt trevlig dag och helg :)
Kram Rebecca


Jenny

http://jennkas.horseworld.se

Tips på övningar! Både enklare "grund-övningar" som kan passa de yngre hästarna och även lite svårare övningar för de mer utbildade hästarna. Ibland tryter fantasin när man rider flera hästar om dagen så lite tips på roliga övningar är alltid bra att suga åt sig! ;-)


Ottilia

http://ottiliaschack.blogg.se

Tips på övningar och outifts! :D


Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

Hur du syr dina knoppar vore toppen 👍🏻


Olika träningsupplägg för hästar och foderstarter:) kanske lite mer film;) o självklart lite om dina ridpass och så som du alltid skriver om.:)


Katrinne

http://ryttare.blogspot.se

Vardagstips och övningar! :)


Molly Bergh

http://www.nouw.com/mollybergh

Skriv GÄRNA ett inlägg om vilka bett man får tävla på i dressyr med storhäst. Jag känner mig lite lost faktiskt. Får man tävla nu på gummibett/syntet eller inte ? Det vore iallafall jätteuppskattat! :D


Nelly

Övningar är jättekul att läsa! Och jag vill se mer fina bilder på er!! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >