Onsdag!
Jag får lite rapporter hemifrån att Goodie verkar vara på bättringsvägen, skönt det! Får ge honom några dagar med lite lugn jogging och se hur det verkar iallafall.. Åh, han kommer vara så butter när jag kommer hem.. Det blir han alltid när han har vilat länge eller jag har varit borta, nu blir det både och!
 
Vi flyger ju hem om 3 dagar så det är inte lugnt kvar nu! Dagarna som kommer har jag otroligt mycket att stå i dessutom, men mer om detta längre fram...
 
Jag är så taggad till att köra igång nu alltså, har massvis med roliga saker på gång och dessutom är jag själv lite extra hoppfull då jag faktiskt tycker mitt ben varit lite extra snällt ett tag! Inte alltid på nätterna, men på dagarna så är jag positivt överraskad! Här nere i värmen har jag roat mig med att springa i trappor istället för att ta hissen, det har inte hänt på 6 år och två månader kan jag säga! Fantastisk känsla faktiskt :)
Vi får hoppas att det inte bara är värmen utan kanske någotmer som hjälpt till i rätt riktning, jag ska tro på det iaf! Så blir det nog så tillslut.. ;)
 
 
Förövrigt, vet ni hur otroligt många stridsflygplan det flugit över oss sedan vi landande på Kreta?! Igår var värsta dagen hittills dock..
Förmodligen alla dessa amerikanska plan som gör sig redo på olika ställen i Europa, men ändå.. Jag har övervägt att ta en båt hem till Sverige, men det kan ha med att jag är så otroligt flygplansrädd och vissa stunder har det knappt gått 10 sekunder mellan flygningarna med stridsplanen - känns ju tryggt...
 
Jaja, nu ska jag låta bli att tänka på hemresan.. Jag har några dagar kvar här trotsallt! Ska passa på att njuta av värmen sålänge! :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >