Svar på frågor
Tänkte svara på några av era frågor här, en del av dom kräver dock ett eget inlägg så dom kommer också men längre fram! :)
 
Framtidsdrömmar karriärsmässigt?

Åh jag har så himla mycket jag vill göra, men allting har någon form av hästinriktning att göra! Jag tänker själv att jag kan göra flera saker.. Men just nu är det kanske inget jag direkt vill skriva om, vi avvaktar tills allt är klart tror jag!
Men jag har nog flera 100 roliga idéer iaf så det är ju en bra början! :) Jag återkommer med ett roligare svar på den frågan längre fram! 
 
Har du tips på bra sadlar?
 
Jösses vad svårt, detdär är ju så himla olika! Det bästa är ju helt klart att inte gå på vad någonannan säger och tycker om olika sadlar och sadelmärken - utan bilda dig en helt egen uppfattning! Ta hjälp av någon som kan om du är osäker och var inte rädd för att prova lite.
I hästvärldens så tycks och tänks det så himla mycket, och det som sprider sig fortast är tyvärr när någon är missnöjd, vilket är otroligt tråkigt! Jag lovar att man kan hitta många människor som är missnöjd med alla sadelmärken!
Jag själv har en Childeric just nu, och jag blev både avrådd och läste jättemycket illa om dessa sadlar innan.. Dessutom har jag själv verkligen avskytt dom i många år. Men så hittade jag en som jag tyckte passa både mig och hästen och vips så är det den skönaste sadel jag haft! Så bra sadlar finns det gott om, det gäller att hitta en som passar just dig och din häst bara :)
 
Hur länge har du ägt din häst? Hur ser din ridkarriär ut? Vart har du lärt dig allt? Du är grym!
 
Goodie köpte jag som 7åring, och inte så mycket riden.. Det är ganska precis 10 år sedan nu, men som en del av er vet så blev jag ju tyvärr tvungen att sälja honom för ett par år sedan när jag råkade ut för en ridolycka (på Goodie faktiskt..) då hamnade han hos världens härligaste matte som fortsatte att utbilda och tävla honom ett par år, tills jag sedan fick förfrågan att köpa tillbaka honom för litemer än två år sedan nu.. Det har jag inte ångrat en minut kan jag säga, trots att han var hela 15 år då! :)
Min ridkarriär? Jag började som många andra på ponny och tävlade en hel del, vi åkte land och rike runt och tävlade tom FEI med placeringar. Vi red i Div 1, elitlaget, Lag-sm flera år i rad och som 17 åring bestämde jag mig för att det var dags att gå vidare till en större häst. Min dåvarande ponny fick istället glänsa lite i LC/LB :)
Det var också då jag köpte Goodie, vi hann med en del ändå.. Vi startade tom MSVC, red juniorDM med ett brons och hade många fina placeringar i LA. Tyvärr hann vi inte träna och tävla så länge innan vi började ha lite otur både jag och Goodie, och senare skadade ju som sagt jag mig ganska rejält.
Det var vid denna tidpunkten i livet någonstans, när jag gick ur skolan som jag bestämde mig för att satsa på hästarna och åkte runt i olika stall, jobbade, lärde mig, hjälpte till att rida in, utbilda och bara suga åt mig så mycket kunskap jag bara kunde.. Det var nog också här jag fastnade mer för unghästarna och kom ifrån själva tävlandet en hel del. Men 3 årstest och sådant är fantastiskt roligt ska ni veta ;)
När jag däremot köpte tillbaka Goodie så var jag ju fast igen.. Efter det har det gått ganska fort från LA till svårklass på knappt två år..
Men jag saknar ju unghästridningen (även om jag får en hel del av det numera också..) men det blir ju mera av det snart ändå!
Lärt mig allt?!
Jag är som en svamp när det handlar om saker jag vill lära mig, men det bästa är helt klart när jag varit runt i olika proffstall och sett duktiga människor rida och utbilda både hästar och elever. Man lär sig så otroligt mycket bara genom att studera rutinerade ryttare!
Tusen tack snälla du!! 
 
Använder du några produkter från back on track? :)
 
Jag älskar Backontracks produkter! Tycker de är fantastiska! :)
Har både till mig och hästarna, och de används i perioder väldigt flitigt! :)
 
 Camilla

http://bbqridtravare.blogg.se

Älskar oxå back on track =D

Svar: Bästa som finns! ;)
JennyM Dressyr


Camilla

http://bbqridtravare.blogg.se

Älskar oxå back on track =D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >