Torsdag!
Hej på er allihopa!
Här sitter jag och skriver lite igen..
Jag tror eventuellt vi ska ner till stranden här om en stund, det har varit enorma vågor två dagar så det har inte gått att bada där. Skönt på ett sätt eftersom havet knappt svalkar!
Nu har jag faktiskt hemlängtan! Även om det är fantastiskt här och vi har haft så himla härligt så är det alltid skönt att komma hem igen, speciellt till alla djuren!
Goodie kommer jag träffa såfort jag bara kan på lördag och Lucky är väl förmodligen med i stugan hos mamma så hon ser jag väl på söndag.. Då ska jag eventuellt försöka hinna svänga förbi Fonzie också, jag ska ut i krokarna nämligen och då lär jag passa på! Han är så himla saknad nu, träffat han alldeles för lite i sommar..
 
Goodie verkar ju som sagt okej, så förhoppningsvis ska vi träna ett pass redan nästa vecka. Det lär bli det första passet vi får som han får gå lite tuffare igen, men jag tror det är okej. Han har en hel vecka på sig. Sålänge jag kan rida bara så.. jag ska nämligen opereras på måndag! Inget stort egentligen så jag hoppas vara tillbaka i sadeln på tisdag om inget händer.
Idag ska Goodie iaf ridas av Carro som ställt upp nu när jag varit borta, ett joggingpass har jag beställt haha.. Inte lätt att låna mina hästar alltså ;)
Efter det kommer kiropraktorn och går igenom Goodie igen, det var ju lite över en månad sedan sist så det blir perfekt. Får hoppas på en positiv update även från det senare ikväll! 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >