Ett sent hej!
Godkväll på er allihopa! Det hör inte till vanligheterna att jag inte uppdaterar här på såpass länge som det ändå varit nu, men det är ju trotsallt fortfarande jul så...
 
Jag var inte helt säker på om jag skulle skriva detta innan jag har bestämt mig, men jag inser att ni säkerligen märker av det själva - jag har verkligen tappat suget för bloggen. Det började självklart när allt gick utför med skadade hästar osv, men nu är det ju faktiskt på rätt väg trotsallt... men jag hittar inte riktigt tillbaka till det och jag längtar inte längre att gå in här och uppdatera, däremot längtar jag efter att läsa era kommentarer - det är alltid roligt, bara så ni vet!
Jag har faktiskt funderat på att stänga ner bloggen och fortsätta min satsning litemer för mig själv, men samtidigt ger bloggen mig otroligt mycket, eller nej - Ni ger mig otroligt mycket!
Att lägga den halvt på is några dagar trodde jag skulle räcka för att hitta tillbaka, men tyvärr har det inte alls gått åt det hållet utan snarare tvärtom...
Det låter också otroligt löjligt men när min kamera gick sönder så insåg jag hur otroligt beroende min blogg är av den och för att jag ska kunna ge er något vettigt alls så behöver jag åtminstone kunna ta fina kort som inte är mobilbilder, finns inget värre! Det är ju heller inget man bara kastar ut pengar på när man står med två skadade hästar, mitt i jultider med allt vad det innebär... Nu råkar jag dock veta att det kommer ut en bra kamera på mellandagsrean om några minuter, så jag hoppas jag löser det problemet ganska fort ;)
 
Sedan är det allt runtomkring också, detta med alla promenader av hästar och mitt i början av vintertider har gjort mig fullständigt utmattad faktiskt... Jag sover nästan ingenting, och gör jag det så är jag nästan mer trött än innan pga all värk. Det blir bättre snart igen, men det är otroligt jobbigt! Jag blir också alltid sämre varje gång jag rider mindre, antar att det är min kropps form av rehab faktiskt, på många sätt.
Jag kommer tillbaka och hästarna också, det vet jag! Men bloggen får jag verkligen ta mig en funderare över... 
Så nu stänger jag ner datorn för idag och hälsar er en god fortsättning allihopa, ni är guld! ♥
 Ann

Ja men.... ta en paus och kom tillbaka sedan när du har vilat upp dig. Vill ju inte missa lilla Fronzis utveckling och hur det går med Goodie, för att inte tala om hur glad min 4-åriga dotter blir när lilla Lucky dyker upp ibland :-)


Cicci

Låt bloggen vara. Gå in någon gång i veckan när du har en bra dag och ge oss en uppdatering. Så fort du sätter igång lilla damen får du säkert mer motivation. Men tills dess är det okej att du inte skriver. Det ger ju ärligt talat inte mig så mycket att läsa lika dana inlägg varje dag heller ;) hellre då att du får vila upp dig så du kommer tillbaka när du kommer med så där mycket inspiration från ridningen som bara du kan :)


Anonym

Tror bloggmotivationen kommer tillbaka när du har lite mer att skriva om. Nu rider du ju knappt, och det är only so much man kan skriva om promenader och ryktstunder :D kör igång när hästarna är igång istället, när du börjar göra mer med fonzie, när goodie tränas och utvecklas mer än x antal minuter i någon gångarter, och när sheeba inte längre vilar :)


Caroline

http://ridemyhorse.blogg.se

Ta lie ledigt från bloggen och blogga när du vill =)


Lol

Ta ledigt om du vill, men sluta absolut inte blogga för alltid!!!


Ylva

Skulle sakna bloggen om du lade ner helt, men förstår ju att det inte finns så mycket roligt att skriva om just nu. Tycker som dom andra- varför inte bara ta en paus? Och får du inte tillbaka motivationen så låt bli.

Blir ju nyfiken på vad det är för kamera dock :)


Ylva

Skulle sakna bloggen om du lade ner helt, men förstår ju att det inte finns så mycket roligt att skriva om just nu. Tycker som dom andra- varför inte bara ta en paus? Och får du inte tillbaka motivationen så låt bli.

Blir ju nyfiken på vad det är för kamera dock :)


Steffanie

Jag hittade din blogg först i somras, och den har snabbt blivit en av mina favoritbloggar! Kikar in varje dag, minst en gång, för att se vad som händer. Det vore så synd om du stängde ner för alltid och försvann, men jag förstår om du känner att du behöver en paus! Hoppas dock att du kommer igen snart! ;)


Cissi

Din blogg är min absoluta favorit i hela bloggvärlden, men du måste ju trots allt prioritera ditt välmående och inte lägga en massa tid på något som bara snor energi. Jag skulle dock verkligen sakna dig och din blogg om du la ner den helt!


Julia

Skulle sakna din blogg innerligt om du la den på hyllan :( men självklart behöver alla utvecklas och gå vidare osv! Men du har gett och ger mig så fruktansvärt mycket inspiration, allt om hur man rider till hur man framförallt ska vara mot sin häst och människor runt om! DU är inspiration och jag önskar inget annat än att få följa dig, fonzie och goodie!! Jag hoppas verkligen att allt löser sig och att du mår bättre med allt vad sömn och värk heter!!! Du om någon förtjänar att må bra och att ha ett liv som flyter på! Ta hand om dig, kram!


Jag är en av dina läsare som tittar in minst en gång om dagen. Skulle sakna din blogg om du la ner den helt. Tycker som de ovan, ta en paus tills inspirationen kommer tb. Vill gärna fortsätta följa ditt arbete med alla dina hästar!
Sköt om dig, kram.


dressyrteamet

http://dressyrteamet.se

min blogg är halvt nerstängt, har bara uppdaterat nu i några dagar när jag haft lite mer tid o varit hemma, annars går det perioder då jag inte uppdaterar alls. Tycker fortfarande det är roligt med foton men saknar inte det dagliga skrivandet. Jag skriver när jag har lust.


dressyrteamet

http://dressyrteamet.se

min blogg är halvt nerstängt, har bara uppdaterat nu i några dagar när jag haft lite mer tid o varit hemma, annars går det perioder då jag inte uppdaterar alls. Tycker fortfarande det är roligt med foton men saknar inte det dagliga skrivandet. Jag skriver när jag har lust.


Helena Gustafsson

http://gossegosen.blogg.se/

Jag läser din blogg sen länge lite av och till men har nog alltid förundrats över att du skriver så många inlägg varje dag . Jag tror Less is More , och det behöver inte alls vara massor med top fotograf bilder hela tiden heller det är inte grejen i sak att hålla en blogg intressant .
Jag tycker du ska skriva/inte skriva om/när du har lust . Varken mer eller mindre . Och som sagt - hellre kvalitet än kvantitet . DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >