Godmorgon!
Julafton, och visst är det väl konstigt att trots detta så är vi hästmänniskor redan i full gång för att säkert hinna med hästarna innan man ska till nära och kära, med allt vad det innerbär! Jag är iallafall uppe och jag måste hinna greja klart allting i stallet och sedan göra iordning mig så jag är klar till 13.00. Det blir tufft ;)
Jag och Johan ska till mina föräldrar och fira ihop med mina bröder och mormor och morfar... och alla de andra lite mindre fyrfota vännerna! Det ska bli jättemysigt! ♥
 
Igår var jag i stallet sent, eftersom jag är så trött just nu så även om jag går upp tidigt så är jag inte människa (hoppas stallet kan ändå på det idag) fören senare, så kan jag välja fixar jag helst hästarna på eftermiddagen. Jag var helt själv i stallet igår, och det kan väl visserligen vara ganska skönt det också men jag är nog lite för pratglad av mig för att gå där själv. Brukar dock sätta på lite musik och sjunga ihop med hästarna... kanske sjunger hellre än bra, men ändå! ;)
 
Sheeba blev extra omhändertagen igår och fick faktiskt både massage och behandling med Pharmalighten, hon tycker om när jag använder den överallt förutom vid benen, det tycker hon är lite långtråkigt. Men annars är hon aldrig så avslappnad som när jag använder den på henne. Vi gick också en liten promenad, och hon var pigg och glad. Tror hon försöker tala om att hon är döless på att vila och jag försöker tala om för henne att hon är en ungdom, då behöver man återhämta sig ibland ;) Men hon skötte sig iallafall så, ville mest att musklerna skulle vara lite varma innan jag började massera och så. 
Efter henne var det Fonzies tur som har under ca en veckas tid nu fått träna en hel del ledarskapsövningar, och igår tyckte jag faktiskt att han börjat inse att allting som innefattar bus med matte är att gå över gränsen. För igår skötte han sig faktiskt toppen! Tillochmed så bra att vi tränade på att stanna vid pallen och att jag sedan kunde gå upp på den och klappa och greja över ryggen på honom. "Eh, skulle dethär vara svårt eller?" såg det ut som han sa ;) Även han blev behandlad och ompysslad!
Goodie var sist ut och han blev skrittad en stund och sedan gjorde vi våra små trav varv, inte mycket, men Goodie var glad och jag också. Han har fått tillbaka sin pigga blick igen tycker jag, tillochmed så jag blir lite glad om han hittar på bus! 
 
Jaja, det är samma visa för hästarna idag, så det är väl dags att åka ungefär... nu då!
Vi hörs senare alla fina läsare!
Åh vad jag vill ha snö idag!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >