Godmorgon!
Vet ni vad? Jag har tillochmed drömt inatt om hur min fina Fonzie busade till det igår, man skulle filmat min min när han drog iväg - obetalbar gissar jag ;) Om han nu är lika ridbar som han ser ut att kunna vara så är han helt klart min once-in-i-lifetime häst! Jag har alltid trott att Goodie kommer vara den hästen, men Fonzie ser ut att rörelsemässigt bli snäppet bättre och (förlåt Goodie, du kommer ändå alltid vara bäst!) lite snyggare att titta på. Just nu är han mest söt iochförsig, men jag tror han kommer bli en riktig liten snygging. 
Tur för Fonzie att han visar sådannahär stunder som igår, för han ligger inte direkt på plussidan just nu med alla sina små utbrott. Dock är han faktiskt oförskämt skötsam när vi är ute och går på vägarna, jag hoppas det håller i sig. 
Igår var det förövrigt 3 veckor sedan han opererades, tiden har gått fort! Eller nja, både fort och långsamt... När det kommer till mockningen av Fonzies box varje dag så har tiden gått extremt långsamt faktiskt, jag tror man kan höra djupa suckar från hans box när jag står och mockar eller när jag ens bara ser hur den ser ut. Men men, bara 4 veckor kvar.... uppmuntrande!
 
Sheeba vilar ju som sagt men hon blir ompysslad ändå, jag har haft svårt att få henne att äta som hon gjort tidigare. Men så en dag så var det som om hon bestämde sig för att maten var godare än någonsin och nu har jag tillochmed ökat lite! Stråfoder då givetvis, det kan man nästan aldrig ge för mycket av till mina hästar iallafall. De får allihopa nästan så mycket de bara orkar äta, eller ja, Goodie är väl den som får tänka lite på vikten just nu så han går väl kanske på en lättare form av diet... allt är ju relativt dock! ;)
Men jag börjar åtminstone känna igen honom igen, sedan han fick börja trava och blir riden litemer så är han betydligt gladare. Det märks en otrolig skillnad på honom och det gör mig så himla glad! Jag har saknat min lyckliga häst!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >