Hej på er!
Desto längre dagen gick igår, desto mer glad och motiverad blev jag, och det handlade faktiskt enbart om era fina ord! Att sitta och läsa en kommentar som jag vet en annan människa tagit sig tid att både tänka igenom och skriva till mig och oftast i syfte att göra mig glad - det är stort faktiskt! Då känner jag faktiskt lite saknad av bloggen ändå...
Men jag har trotsallt funderat på detta i flera veckor nu så jag kommer lägga det halvt på is och enbart skriva när jag verkligen känner att jag har något att skriva om. Det blir kanske lite tråkigare här till en början, men förhoppningsvis hittar jag kanske tillslut ändå tillbaka och uppdaterar som vanligt...
Men sedan igår och i lördags är det definitivt ett steg i rätt riktning nu, tack vare er! Det är alltid tack vare er, det är ni som gör det roligt för mig att sitta här och skriva! Sedan tycker jag det är roligt att föra en form av dagbok också, men då hade jag ju inte skrivit flera inlägg om dagen som jag gjort fram tills nu.
 
Jaja, jag fortsätter att ha fullt upp iallafall och hästarna känns bra allihopa! Fonzie sköter sig helt okej och läker fint, Goodie går faktiskt frammåt och hans lilla bula på benet har faktiskt börjat gå ner. Sheeba har en del kvar av sin vintervila, men tycker hon är ganska tydlig med att visa att vila är inget för henne - hon vill jobba ;) Men hon får vänta ett tag till ändå. Det är iallafall på rätt väg med dom alla tre!
 Vilma

Tips till Godies bula: vallörtsblad eller gel! Min hade en bestående liten galla efter senskada och det är de enda som får den att gå ner helt! Varken bot, kyla eller biolight har bitit på den :)


Vilma

Tips till Godies bula: vallörtsblad eller gel! Min hade en bestående liten galla efter senskada och det är de enda som får den att gå ner helt! Varken bot, kyla eller biolight har bitit på den :)

Svar: Tack för tipset! vart får man tag på detta? :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >