Juldagen!
Det är dags att gå upp för att påbörja dag två av julfirande, och idag är det mer fullt upp än igår...
 
Jag måste ju i vanlig ordning till stallet och greja med hästarna, sedan ska jag till Johans mamma för att fira julen med deras familj. Senare ikväll ska jag faktiskt fira lite med mina vänner ihop med ett par riktigt snygga skor och en glittrig klänning ;) Kontrasterna från hur jag börjar och avslutar dagen är ganska långt ifrån varandra, men det gillar jag! Jag skriver aldrig något jag gör nästan, utöver hästarna, men det kanske börjar bli dags nu?
Nja, jag gillar att största fokus ligger på mina hästar faktiskt!
 
Alla 3 blev bortskämda igår med 3 lika stora godispåsar (såklart) och varsin påse med morötter, Sheeba var den som överraskade och åt upp precis allt. Hon har varit lite svår att muta nu ett tag nämligen ;) 
Annars var hästarna ute och promenerade... ihop med mig givetvis, och det är samma sak som gäller idag tänkte jag!
 
Jag hoppas att alla ni som läser denna bloggen hade en fantastiskt fin julafton igår med nära och kära, förhoppningsvis god mat också. Presenter behöver vi inte ens nämna för det är egentligen inte det som är viktigt med julen och dessutom tänker jag på dom som har det mindre lätt som kanske inte ens har möjlighet att faktiskt köpa julklappar alls... eller ens få smaka på dendär goda julmaten!
Jag ville bara säga att jag hoppades på att ni alla hade en fantastisk dag, min julafton var toppen! Alla människor jag älskar var med och resten av dom hade jag ändå lite kontakt med, tycker inte man kan begära så mycket mer väl? :)
 
God fortsättning så hörs vi snart!
 God fortsättning! :)


God fortsättning! :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >