Tips på kamera?
Nu vänder jag mig till er, min älskade systemkamera har ju gått sönder tragiskt nog! Den har varit en kär ägodel hos mig de senaste åren, men det är väl helt enkelt dags att skaffa sig en ny nu... Så har ni några tips på vad jag bör tänka på? Mycket har ju med objektiven att göra visserligen, men dela gärna med er av allt ni vet när det kommer till hur man på bästa sätt filmar och fotar hästar, vad man då ska tänka på med inställningar, kamerahus och objektiv.
Vilket kamerahus tror ni jag hade blivit nöjd med? (som inte kostar en halv förmögenhet då såklart! ;))
 
Mitt krav är dock att det är en Canon, så jag förhoppningsvis kan använda min andra objetkiv som jag har hemma...
 Matilda

http://skogsrusset.se

Jag säger Nikon! ;)


Cissi

http://minfux.blogg.se/

Jag har en uråldrig Canon, som jag funderar på att byta ut under nästa år. Men precis som du säger är inte kameran det viktigaste, satsa hellre de riktiga pengarna på ett bra objektiv :) jag har ett Tamron-objektiv nu som ger heeelt magiska bilder, trots en gammal kamera! Jag älskar hursomhelst Canon så tycker verkligen du ska fortsätta med det :)


Molly Bergh

http://www.mollybergh.se

Jag fotar alltid med en canon 550D och den håller alla mina förväntningar som en bra kamera ska ha! Tar fina bilder och har en riktigt bra filmfunktion som filmar i HD :)


Ylva

Skulle kolla på en 70D. Steget över instegskamera, och vad jag förstått en bra sportkamera med bra bilder/sekund. Kollade på den när jag skulle köpa ny men jag böt faktiskt system, vilket jag hade tänkt.


Ida

Jag har en Canon 50d till salu för fem tusen i prima skick..

Svar: Åh jag har precis köpt en ny tyvärr, men tack ändå :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >