Om ni bara visste..
Jag kanske är lite dålig på att lyfta fram er alla, men denna typ av kommentarer.. alltså jag tror inte ni förstår hur glad jag blir?! Denna gjorde helt klart min dag! Så tusen tack Josefine!
 
Jag har följt din blogg ett tag nu men inte kommenterat, förrän nu! Jag tycker du är fantastisk som kämpar på trots kroppen, och jag beundrar dig som ryttare. Jag tycker du verkar oerhört skicklig och lyhörd och det ser alltid så harmoniskt ut när du rider.
 
Även om jag ibland är lite dålig på att svara så ska ni veta att jag läser precis allt ni skriver och även om det är positivt eller negativt så tar jag åt mig av det ni tar er tid att sitta och dela med er av till mig!
 
Man skriver väldigt ofta och lätt om när det är något som inte är bra, att vi blir behandlade orättvist och får massa elaka påhopp. Men här är det iallafall 99% av allt som skrivs bara i en positiv ton eller iallafall i all välmening, så ja jag kanske är lyckligt lottad? Men samtidigt tycker jag det är minst lika viktigt att skriva om just denna biten - den fantastiskt bra, och den som gör det värt att lägga all tid vi bloggare gör på att försöka tillfredställa både oss själva och er som läser. Denna typen av kommentarer är sådanna som får en att vilja sitta här framför dataskärmen tills jag är gammal och inte klarar av att se tangenterna längre... ;) 
 
Stackars Goodie och Fonzie som ska behöva stå ut med mig så länge..
 
 Malin

http://doohs.blogg.se

Inte så svårt att vara positiv här inne. Helt klart den bästa bloggen jag följer och som sagt innan så är det galet inspirerande att du utvecklas med en sk gammal häst!

Svar: Men goa, fantastiska du!! Finns nog ingen som kan konsten av att sprida så mycket glädje i sina kommentarer som du kan! Man blir bara så himla glad! Stor kram
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >