Onsdag.
Igår var en sådan långtråkig dag för mig! Jag gick och vänta på hela dagen att jag skulle få rida, men jag har lovat mig själv att ge Goodie två vilodagar och några lugna joggingdagar efter det.
Men så hade jag träningar på förmiddagen som alla gick så himla bra, och jag fick sådan härlig känsla av att bara stå på backen! Då vill man ju ännumer sitta upp på sin egen häst och göra ett lika roligt pass själv.
Men men, jag fick gjort det jag skulle och sedan åkte jag och tränade själv istället. Fick dessutom flera roliga besked under tiden jag var på gymmet, så jag satt där på spinningcykeln och sken som en sol! Glömde tillochmed bort tiden så jag cyklade alldeles för länge, och insåg också att jag var helt genomsvettig när jag gick av - vilket jag inte ens märkt när jag satt där.
Men idag är det iallafall dags att hoppa upp igen och jogga lite, lägga upp planen inför vårens tränings/tävlingsperiod och börja stärka upp det som vi måste göra bättre för att verkligen få dedär sista poängen på tävlingsbanorna.. För att ha ett grymt enformigt liv som jag egentligen har, så känns det iallafall som jag är påväg åt rätt håll igen! Tänk vad dessa fyrbenta djur kan göra mycket för en.. Både bra och dåligt iochförsig, det är ju trots allt pga hästarna jag sitter här med alla mina skador idag, haha. Jaja, 99% av hästarna och ridsporten är iaf positivt.
Får jag klaga på något just nu.. så hade jag velat ha lite bättre väder dock.. ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >