Ses vi på GHS idag?
 Godmorgon!
I lite sista minuten sådär är det bestämt att jag ska åka till Göteborg en sväng redan idag! Självklart kommer jag vara där imorgon också, men då blir det bara mässan..
 
Så jag håller på att göra mig klar och tänkte strax åka, som tur är har jag bara några mil till Göteborg så det går ganska fort att ta sig dit, det ska bli fantastiskt roligt med lite extra inspo-boost! Plus att jag behöver kolla in konkurrensen inför nästa år.. moahaha! Eller kanske om sådär 10 år eller något.. ;) But hey, a girl can dream right?!
Jag fortsätter drömma mig bort idag iallafall och låter mig inspireras av fantastisk ridning, men jag ska också passa på att kolla in felen även de riktigt stora ryttarna gör (såklart kollar jag mest in det dom gör helt fantastiskt) för då inser man att dom faktiskt sitter och tragglar precis samma sak som oss "vanliga" ryttare också gör dagarna i ända. Grundridningen är alltid det absolut viktigtaste i all ridning, det är där man kan se skillnaden mellan dom riktigt bra ryttarna och de som är helt fantastiska!
 
Hoppas vi ses i Göteborg, glöm inte komma fram och säg hej om ni råkar få syn på mig.. Jag själv går ganska ofta i min egna lilla värld när det blir massa människor på ett och samma ställe. Plus att största fokuset kommer ligga vid att kolla in alla fina grejer på mässan så.. ja, jag kommer verkligen sväva omkring på mina alldeles egna rosa moln - i utrustningshimlen! ;)
 Camilla

http://millas.blogg.se

Laddar för morgondagen. Jag "jobbar" ju faktiskt idag -även om jag just idag jobbar hemifrån soffan. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >