Tisdag.
Godmorgon.
Jag var lite smått slutkörd igår, det tar väldigt mycket på min energi att tävla känner jag.. Det har jag fått förklarat för mig att det har att göra med att jag sover så dåligt och därför kräver hjärnan extra mycket fokus när den egentligen är alldeles för trött. Det är ju också ett stort problem för mig, att fokusera på rätt saker (har verkligen aldrig haft problem med det innan!) bilkörning är tex extremt jobbigt och jag undviker faktiskt att åka några längre sträckor.. Men på något sätt så lyckas jag ändå känna mig väldigt fokuserad när jag ska tävla! Dock tar det ju på kroppen.. Men när det går som det gjorde i söndags så är det inget problem alls såklart! Varje gång man tävlar med Goodie så är man glad efteråt, även om man kan känna att han nästan skojar bort en del poäng ibland.. Men alltså jag har aldrig varit med om en häst som älskar att visa upp sig så som honom, han är nog gjord för tävlingsbanorna! :)
Som lite återhämtning får Goodie nu några lugna dagar, även om jag är så träningssugen så jag håller på att avlida.. Men jag vill verkligen inte att det ska hända honom något och jag hoppas lite micropauser ska hjälpa till att han håller sig i fint skick i flera år till. För Goodie har nämligen inte tänkt att lägga av riktigt än.. uppenbarligen!
Igår promenerade vi bara, och vi tog faktiskt med oss lillkillen ner i ridhuset som sällskap så fick han springa.. Det var full fart i ca 5 minuter och sedan ställde han sig i mitten av ridhuset och väntade på att vi skulle sluta upp med våra dumheter att gå runt och runt.. Det var en äldre kille som tyckte det var orättvis fördelning där, han ville också springa lös i ridhuset. JAg är dock inte speciellt förtjust i att släppa hästarna sådär, men ibland när jag inte klarar av att rida och det sprätter i kroppen så kan det hända.. Men just nu borde verkligen Goodie vara ganska lagom pigg kan jag ju tycka, då han gått ganska tufft det senaste, men ja.. En gång igår stod han tillochmed på bakbenen för att verkligen visa att han minsann ville leka med den lille spillevinken, men det räcker att man ger honom en sur blick så går han lika snällt bredvid mig igen. Ja, lite piaff och passage ibland kanske, men han håller sig nästan alltid i skinnet iaf! ;)
 
Idag har jag en hel del att ta tag i, men ska börja dagen med några träningar så tar vi resten allt eftersom..
 
Ni har förövrigt till klockan 12.00 på er att vara med i tävlingen om biljetterna till Eurohorse, sedan drar jag vinnarna :)
 Dressyrliv

http://www.dressyrliv.com

Hej! Har kollat runt lite på din blogg och din fantastiskt fina häst :) Han är verkligen läcker och gör sig oerhört bra på foton! Det är roligt att se att du alltid ser så glad ut på alla bilder :) Finns det några filmklipp på er? Vore roligt se er i rörelse också! Lycka till :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >