Vinn biljetter till Eurohorse!
Jag har fått förmånen att lotta ut 10 stycken inträdesbiljetter till Eurohorse mässan i samband med Göteborg horse show, så jag tänkte vi gör en liten tävling av detta!
 
Skriv en kommentar till detta inlägget och tala om hur många du vill ha och om du har något/någon särskilt du vill kika efter på mässan?!
Som exempel en speciell produkt? Eller kanske något i paddockprogrammet som lockar? Kanske du tillochmed ska dit för att leta upp någon av alla bloggare som ska dit? ;)
 
Glöm inte skriva din mailadress eller någonting så jag kan få tag på dig om du vinner! Den 24/2 väljer jag vinnarna! Lycka till!
 
PS. Vill ni ha en extra chans och vinna så kan ni dela detta inlägget tex på Facebook  (klicka på den lilla ikonen här under..) eller kanske eran blogg, skriv med i kommentaren vart ni delar :) 
 
 Elisabet

Hej! Klart man vill ha en chans att vinna biljetter till detta kanonevenemang! Jag skulle bli jätteglad om jag fick vinna 2 biljetter så jag kunde bjuda med min bästa vän. :-)
Jag skulle kika lite extra på Schockemöhles vårkollektion om jag fick chansen. Är grymt sugen på ett nytt träns.
Mvh/Elisabet


Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

Klart jag vill vinna 1 biljett till mässan så jag kan kolla efter ett par underställsbyxor från back on track som jag absolut behöver :).


skulle vilja vinna 2 biljetter. Ska leta upp ett nytt märkesträns då jag bestämt att kosta på mig ett finare träns för en gångs skull ;) delar på facebook :)


Carolina - tinkas.blogg.se

http://tinkas.blogg.se

Har inte köpt någon biljett i år då en viss häst valde att vi skulle åka skytteltrafik mellan stallet och veterinären....


Linn Johansen

Vore mer än perfekt o vinna detta, skulle vilja vinna 2 biljetter och då skulle jag ta med en vän o njuta av lite barnledig tid samt spana in ett av ps tränsen ja är väldigt sugen på att köpa samt kolla in ogilvy padden lite närmare. Ska se om otekniska jag fattar hur man delar på facebook haha


Isabelle Stolt

http://isabellestolt.wordpress.com

Efter en lång mörk vinter (djupaste skogen i Värmland) i skadorna tecken hade en tripp till GHS inte suttit fel. Att dessutom få bjuda med min underbara vän som flyttade till Skåne i höstas hade så klart varit ett extra pluss i kanten :)Lite inspiration för att kunna sätta igång hästen igen hade varit super bra!


Marie N

http://lillarocknen.n.nu

Hej! Om jag skulle vinna biljetter önskar jag mig två, så att jag kan bjuda med en kompis också.
Jag har tänkt köpa ny hjälm, jag har länge önskat mig en brun Charles Owen John Whitaker. Jag funderar även på ett Rambo Micklem Multibridle och kanske även ett sånt fint brunt schabrak som du hade på Instagram.
Min hund har nyss varit sjuk, så han ska få ett fint Rambo Newmarket-täcke i tjock fleece. Funderar även på att titta efter orange benlindor. Sist men inte minst ska jag köpa maskkollar till mina tre hästar.
Det vore med andra ord välkommet att vinna biljetter!
Vänligen Marie


Susanna

http://susannalundgren.blogg.se

Jag skulle vilja vinna två biljetter, en till mig och en till min 10-årige son. I år skall han för första gången få gå på mässan, något han har drömt om länge. Om jag vann två biljetter kunde jag ge honom pengarna vi annars hade fått lägga på inträdet till att shoppa något för. Vilken 10-åring hade inte blivit lyckligast i världen av det? Hjälp mig att göra honom lyckligast i världen :-)

Susanna
susanna.e.lundgren@gmail.com


Rolig tävling! Jag skulle vilja vinna två biljetter så jag kan ta med mig en vän eller min sambo (som inte riktigt vill erkänna att han tycker att det är roligt att gå där).
Jag skulle vilja kika lite extra efter ett vitt tävlingschabrak då jag hoppas att jag och min unghäst kommer att debutera på tävlingsbanorna i år. Var gör man inte detta bäst om inte på Eurohorse där man dessutom kan få sitt eller hästens namn broderat! =)


Christina Andreasson

Oh jag vill gärna vinna 2 biljetter, jag tar med mig
min stallkompis, eftersom vi båda har unghästar så finns det mycket att inhandla, bl.a en bröstsele eftersom min tjej nu ska köras in.


Sandra AW

http://motosidressyr.blogg.se

Vi är 5 st som ska åka men jag blir lika glad för en biljett!


Rebecca R

Åh jag skulle vilja vinna två biljetter :) Jag och min sambo har bokat hotell hela helgen, men har "bara" köpt biljetter till fredagen. Jag skulle ju gärna gå lite mer på mässan dock ;) Tycker faktiskt att det är roligare än själva showen..
I år ska jag titta extra efter ett tunt stalltäcke som motverkar skav, vill klämma på ett Rambo Optimo. Sen behöver jag nya stigläder, och skulle gärna vilja ha en fin väst :)


Isabella

Jag skulle gärna vilja vinna två biljetter så jag kan bjuda med min mamma :) Det är ett par nya ridstövlar som står högst upp på inköps listan :)


Jag skulle vilja vinna två biljetter, till mig och framförallt till min uunderbara mamma som ställer upp för mig i alla lägen! Skjutsar och kör på träning, tävling och ja allt som hör till. Jag tycker hon förtjänar att åka bort en dag och titta på massa roliga hästprylar vilket hon älskar!


Frida Elmgren

Hej hej!

Min dotter är heltokig i hästar och rider själv. Vi skulle behöva kolla in ett par nya ridkläder och vad är inte bättre än att göra det här där man får inspiration till fullo om vad som finns på marknaden :D

Givetvis vill hon jättegärna ta med sig en vän så 3 biljetter håller jag tummarna på!

Jag hoppas på tur och önskar dig en fortsatt härlig vecka!
Hälsningar Frida Elmgren


Mari

Skulle gärna vilja vinna 1-3 biljetter så kan även mina vänner få var sin, då blir de extra glada. EuroHorse är en av årets höjdpunkter och det finns mängder av kul grejer att kolla på! Så många olika märken som inte finns tillgång på hemmaplan om man vill prova och klämma! Kanske kan det bli ett nytt snyggt kandar?Är även intresserad av den nya tegelstens boken om Flyinge, den kanske finns där?


Elin

Oj vilket inspo- boost det skulle vara att få 2 biljetter till horseshow, en perfekt start för att kicka igång tävlingssäsongen!! En ny tävlingskjorta "måste" jag ha, så det skulle jag kika efter :) och ett nytt träns!!


Matilda

http://skogsrusset.se

Är redan med och tävlar på två andra bloggar men, haha!
Vem vill inte missa en shoppingdag på världens bästa mässa? Dessutom får man träffa allt grymt folk.
GHS vill man inte missa, speciellt inte shoppingen. ;)


Julia Engström

http://juliacengstrom.blogg.se

Hade varit sjukt roligt att få 2 biljetter till mässan till mig och min kompis! Ska spana in ett nytt tävlingssätt till mig och hästen till vår tävlingsdebut helgen efter, vilken bättre plats att titta efter detta än på världens bästa mässa? Sen hade det självklart inte suttit fel med någon ny outfit, kanske ett par snygga ridbyxor från Equestrian Stockholm? ;)

Har delat på både Facebook och på min blogg! :)
http://juliacengstrom.blogg.se


Hej! Jag vill jättegärna vinna 2 inträdesbiljetter till mässan! Så att jag och min lillebror kan gå :) ska snart köpa storhäst så kan behövas shoppas en hel del både till hästen och till oss! Extra kul med att min lillebror har blivit intresserad vid 18 års ålder, så kul att kunna ha samma intresse :) han har aldrig varit på mässan förut, men det har jag- så dit vill man åka igen :)


Lize Hällzon

Jag har tänkt att vara i paddocken och lyssna på "hästens personlighet", prata med vidilab om maskar, se om jag kan hitta den här inspirerande bloggaren någonstans på fredagen, och för att sen shoppa loss! Ska kika efter padden ogilvy som du tipsat om, se om jag hittar nåt bett-proffs ang sprengers sortiment, samt dregla över PS of swedens nya träns! Jag önskar mig två biljetter, så jag kan lura med min syster också!


Lize Hällzon

Har delat på Facebook såklart!


Carina

Skulle gärna vinna två biljetter så att min kompis kan följa med. Hennes häst har varit skadad ett tag, så hon behöver muntras upp. Själv tycker jag att det är rena julafton att titta på alla fina nyheter!


Angelica

Vill jättegärna vinna 2 biljetter till mig och min dotter. Vill kolla på alla fina grejer o se om vi hittar något till vårt sto med föl :)


Emelie

Självklart vill jag vinna en biljett! Jag har precis börjat rida efter ett långt uppehåll och inser hur mycket jag saknat hästarna och ridsporten. På mässan vill jag kika på en ny hjälm och säkerhetsväst och andra ridkläder som behövs när man precis har börjat rida igen.


Anonym

Självklart vill jag vinna en biljett! Jag har precis börjat rida efter ett långt uppehåll och inser hur mycket jag saknat hästarna och ridsporten. På mässan vill jag kika på en ny hjälm och säkerhetsväst och andra ridkläder som behövs när man precis har börjat rida igen.


Jessica

Skulle jubla av lycka om jag fick chansen att gå på mässan. Självklart skulle ja då bjuda med min bästa vän, tvinga mannen ta djuren och barnet. Sen bara njuta bland alla fina saker. Håller min tumme på att just jag vinner 2 biljetter.


Cissi

Jag skulle gärna vilja vinna 2 st biljetter till mässan, då skulle jag bjuda med min bästa vän.
Nu har min prinsessa fyllt fem och jag tycker de är dax att börja tävla. Så jag har tänkt att titta efter leovet gelé (som pälsglans fast i konsistens hårgele) mkt bättre än pälsglans och får svansen att se fylligare och glansigare ut, precis det man vill ha till tävling :) och det har tidigare funnits till bra pris på mässan! Hoppas jag vinner:)


Lindha

Jag skulle vilja överraska min mamma med en biljett till henne och mig, för att hon alltid ställer upp och mockar, gör mat osv så jag kan träna och rida!
Jag har tyvärr fått en sorts utmattnings diagnos, så jag orkar inte så mycket som jag skulle vilja just nu!
Därför vore det kul att överraska henne med varsin biljett!:) Jag ska kika efter nya vita ridbyxor, och en ny kavaj :)


Emma Månsson

Jag vill definitivt vinna två biljetter och åka till mässan med min, inte så hästtokiga, pojkvän. men shoppa gillar han så det hade vart en perfekt kombo i mina ögon 😉 håller tummarna! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >