Få fantastiska vinterbilder..
Emma har ju som ni vet ett riktigt bra vintererbjudande just nu om man vill ha fina vinterbilder, eller bara väldigt vackra bilder både med eller utan snö! Hon ska även få prova att fota oss inomhus om några dagar så, hon är mångsidig dendär tjejen alltså! ;D
Jag vill bara tipsa er att boka en såhär duktig fotograf någon gång som tar bilder på dig och din häst, det är något ni kan ha resten av livet som ett minne, för det är verkligen annorlunda med en person som kan och en som bara tar lite kort med vilken kamera som helst.. Jag lovar er att ni kommer tycka att det är väl spenderade pengar! När Emma skickar alla provbilder till mig så har jag alltid en lista på runt 60 bilder som jag verkligen älskar, men att beställa 60 bilder hos en fotograf kan bli lite dyrt. Så jag brukar få sålla bort en del, men då kanske ni förstår hur duktig hon faktiskt är som lyckas ta så otroligt många bilder som går att använda?!
Jag är överlycklig att jag lyckades hitta Emma nu innan hon växer sig alldeles för stor, för det kommer hon definitivt göra! :)
Ni ska få kika på några av alla mina favoriter som Emma tagit såklart..
 
Emma, jag är så glad att jag hittade dig! Du är bara bäst i mina ögon och jag hoppas du vill fortsätta fota oss i många år framöver!
 
Vill ni veta mer om pris och sådant, så maila emma.L.gustafsson@hotmail.com
Som sagt, det är verkligen värt det!
 Emma Gustafsson

http://emmalgustafsson.blogg.se/

Åh, du är ju bara bäst Jenny! <3 Tack för fina ord, det betyder så mycket! Dig släpper jag inte så lätt, mina första och bästa kunder :* Imorgon och på fredag skapar vi ännu lite mer magi tillsammans du och jag :D

Svar: Det gör vi alltid bästa du! <3 :D
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >