Godmorgon..
Jag tänker inte ens kommentera en viss, väldigt inspirerande kommentar jag fick igår.. Men ibland känner man bara att dethär med bloggandet är ingen hit!
Jag tänker dock inte låta mig själv påverkas för igår släppte äntligen min häst ner mig på ryggen igen! Nu var vi inget enmansteam längre, nu var vi två ett team ihop, igen.. Gick ut i våran paddock som var fylld med snö igen och red ett pass på max 20 minuter! Inget jobbigt alls, bara basic grejerna. Struntade också helt i alla byten, även dom som jag brukar göra i uppvärmningssyfte. Allt för att inte krångla till det för oss!
Han kändes väldigt fin redan från början Goodie, och pulsade på fint i den fina snön. En sak som jag älskar med vintern, att rida en det fina vinterlandskapet. Att man sedan blir blöt, kall och förfryser alla tår och fingrar är en annan sak.
Alla mina träningar på kvällen sedan gick toppen! Det var verkligen så roligt! Alla som red igår är flitiga på att träna så jag följer ju deras utveckling hela tiden, vilket känns fantastiskt roligt. Jag var både glad och väldigt stolt efteråt kan jag tala om!
 
Idag har jag också träning först, efter det ska jag träna själv är tanken. Kommer be Johanna att vi hellre siktar på ett kortare pass och checkar av lite form och sådant. Rörelserna känns som att dom sitter hyffsat bra, gör säkert några saker också.. Men just för att inte tagga till Goodie för mycket.. Kanske inga mängder med serier liksom, utan snarare satsa på att göra varje byte vi gör bra istället för flera halvbra och få massa byten i varje och vartannat.. Goodie vet hur man gör nu, speciellt i varje.. Döroligt när man frågar honom, vissa gånger blir ju man ju jätteglad och då är det helt klart värt att chansa lite ibland om ni frågar min fina häst ;)
Mina fina hästar på en och samma bild! Jag och Emma gissade på att Fonzie planerar inför kommande fotograferingar med honom sedan, se och lär liksom! ;)
 
 
 Isabella

Bry dig inte om avundsjuka människor, du är grymt inspirerande och duktig! Det ska bli spännande att följa dig och Fonzie i framtiden. Du kan inte lägga ut någon film på Fonzie så man får se hur han rör sig? Skulle vara kul att se då jag har en unghäst som är lika gammal som din efter Furst Romancier :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >